Велосалон: Santa Cruz 5010 MX в All Mountain

Още творби от известен велосипеден класик, майстор на изкуството да произвеждаш качество!

5010 MX е модел на SANTA CRUZ, с който можете да правите абсолютно всичко!

Макар и разпределен в Trail-отдела, VPP-окачването му го прави толкова универсален, че дори и на DH-трасе би се представил успешно, за въртене и катерене да не говорим.

Размер М, изцяло карбонов, грее!

Може да е ваш при плащане в брой (на касата ще грейнете от това, което ще чуете), както и на десет вноски БЕЗ оскъпяване и БЕЗ начална! Ако купите този велосипед чрез партньорската програма на МТБ-БГ, ще получите и ваучер за Велоучилище МТБ-БГ. Повече вижте тук: https://mtb-bg.com/2023/03/16/all-mountain-partnership.

Пълни подробности за велосипеда вижте тук: https://allmountain.bg/v/12328-velosiped-santa-cruz-5010-c-s-mx-matte-nickel-yellow-m.html.

Бързи впечатления от предишното поколение на модела 5010 вижте в тази статия.


При покупка на велосипед от магазин All Mountain чрез партньорската програма на МТБ-БГ ще получите ваучер на определена стойност за курсове и обучения на Велоучилище МТБ-БГ. Вижте повече тук: https://mtb-bg.com/2023/03/16/all-mountain-partnership.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>