Партньорска програма на МТБ-БГ и Garmin.bg

От 2015 г. в лицето на Геотрейд-Иванов ООД, официален вносител на Garmin за България, MTB-BG.com има дългосрочен партньор за GPS техника, която е изключително важна за дейността на сайта.

По-важната новина за читателите на МТБ-БГ обаче е това, че при покупка на продукти от уебсайта Garmin.bg, те могат да ползват 10% отстъпка. С това се надяваме ползата от сътрудничеството ни да се разпростре пряко към повече хора, а не само косвено чрез маршрутите, които публикуваме. МТБ-БГ също получава комисиона от всяка реализирана сделка, така че по този начин подпомагате и дейността на сайта.

Как можете да се възползвате от отстъпката?
Съвсем просто е. При поръчка на уред от Garmin.bg, когато стигнете до страницата за плащане, въведете в съответното поле (долу вдясно) следния код за отстъпка: MTBBG10

Важно! Отстъпката важи само за уреди, които не са в промоция или друга подобна търговска акция. Отстъпката не важи при покупка на изплащане (лизинг).
Кодът за отстъпка не работи за аксесоари – ако искате да се възползвате от партньорската програма за такива продукти, направете го чрез формуляра долу!

Моля, ако имате някакъв проблем при въвеждането на кода (получавате грешка за невалиден код, изтекъл срок или нещо подобно), да сигнализирате на e-mail: [email protected], за да можем да проверим и да съдействаме за отстраняване на проблема.


Ако някой по някаква причина не желае да пазарува онлайн, но иска да се възползва от отстъпката, или пък иска да я приложи за аксесоари (тъй като за тях кодът не работи), може да подаде заявка за продукта, който го интересува, чрез този формуляр: https://forms.gle/SWsQgjVXbTUx9yEn6. Аз ще предам заявката към екипа на Garmin за България и те ще се свържат с клиента за осъществяване на продажбата.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>