Garmin.bg стана партньор на МТБ-БГ за GPS техника

С огромно удоволствие искам да съобщя, че в лицето на Геотрейд-Иванов ООД, официален вносител на Garmin за България, MTB-BG.com намери дългосрочен партньор за GPS техника, която е изключително важна за дейността на сайта.

По-важната новина за читателите на МТБ-БГ обаче е това, че при покупка на продукти за колоездене и туризъм от Garmin.bg, те ще могат да ползват 10% отстъпка, ако подадат заявка чрез MTB-BG.com. С това се надяваме ползата от сътрудничеството ни да се разпростре пряко към повече хора, а не само косвено чрез маршрутите, които публикуваме.

Как можете да се възползвате от отстъпката?
Съвсем просто е. Достатъчно да попълните формуляра долу, чрез който заявката Ви ще стигне до МТБ-БГ, а ние ще я препратим към Garmin.bg, които ще се свържат с Вас за осъществяване на продажбата по удобен за Вас начин. Попълването на заявката е с цел да се гарантира, че тази преференция ще се ползва от нашата аудитория, а не от случайни хора. Личните данни, които ни предоставяте, ще бъдат използвани единствено за осъществяване на връзка с Вас, като и МТБ-БГ, и Garmin.bg ще се отнасят с необходимото внимание към опазването им и няма да ги споделят с трети лица. В списъка с продукти умишлено сме поставили фокуса върху уреди за колоездене и туризъм, за които се предполага, че биха били най-подходящи за нашите читатели, но ако ви интересува друг продукт на марката, ще Ви съдействаме и за него.

Важно! Отстъпката важи само за уреди, които не са в промоция или друга подобна търговска акция. Отстъпката не важи при покупка на изплащане (лизинг).

Ще се видим по пътеките… с Garmin на кормилото! 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>