Партньорска програма на МТБ-БГ и Garmin.bg

От 2015 г. в лицето на Геотрейд-Иванов ООД, официален вносител на Garmin за България, MTB-BG.com има дългосрочен партньор за GPS техника, която е изключително важна за дейността на сайта.

По-важната новина за читателите на МТБ-БГ обаче е това, че при покупка на продукти от уебсайта Garmin.bg, те могат да ползват 10% отстъпка. С това се надяваме ползата от сътрудничеството ни да се разпростре пряко към повече хора, а не само косвено чрез маршрутите, които публикуваме. МТБ-БГ също получава комисиона от всяка реализирана сделка, така че по този начин подпомагате и дейността на сайта.

Как можете да се възползвате от отстъпката?
Съвсем просто е. При поръчка от Garmin.bg, когато стигнете до страницата за плащане, въведете в съответното поле (долу вдясно) следния код за отстъпка: MTBBG10

Важно! Отстъпката важи само за уреди, които не са в промоция или друга подобна търговска акция. Отстъпката не важи при покупка на изплащане (лизинг).


Ако някой по някаква причина не желае да пазарува онлайн, но иска да се възползва от отстъпката, може да подаде заявка за продукта, който го интересува, чрез досегашния формуляр: https://forms.gle/SWsQgjVXbTUx9yEn6. Аз ще предам заявката към екипа на Garmin за България и те ще се свържат с клиента за осъществяване на продажбата.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>