Партньорска програма на МТБ-БГ и All Mountain

Партньорската програма на МТБ-БГ и All Mountain стартира през март 2023 г. и е фокусирана върху страхотните велосипеди, които можете да намерите в този магазин.

Ако сте си харесали велосипед от All Mountain и го купите чрез партньорската програма с МТБ-БГ, ще получите при покупката ваучер на определена стойност за Велоучилище МТБ-БГ. Стойността на ваучера варира от 20 лв. при по-евтини велосипеди до 150 лв. при най-скъпите. С този ваучер може да получите приспадане от цената на курсове и обучения, които велоучилището организира. Ако желаете, може да го предоставите и на трето лице, което да се възползва от него. Ваучерите не важат за курсове, организирани съвместно с други организации. МТБ-БГ също получава комисиона от всяка реализирана сделка, така че по този начин подпомагате и дейността на сайта.

За да се възползвате от програмата, попълнете в този формуляр две имена, телефон за контакт и велосипедът, който Ви интересува:

Ние ще предадем тази информация към екипа на All Mountain, които ще се свържат с Вас за уточняване и осъществяване на продажбата по най-удобния за Вас начин (на място в магазина, онлайн или друг). При реализиране на сделката ще получите от тях своя ваучер за Велоучилище МТБ-БГ и с него можете заплатите частично или изцяло участие в курс или обучение. Разбира се, попълването на заявката по никакъв начин не Ви обвързва с покупка.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>