Instinct® Crossover – нова серия здрави хибридни GPS смарт часовници от Garmin

След като през пролетта на 2022 г. Garmin представи новите поколения на смарт часовниците Fenix и Instinct, сега компанията добавя към този тип продукти и новата серия Instinct Crossover.

Тези GPS часовници запазват всички характеристики на серията Instinct – здравина, издръжливост и многофункционалност, но добавят още нещо – аналогови стрелки. Затова Garmin ги наричат „хибридни“ с идеята те да се харесат на хората, търсещи не само модерните цифрови менюта и данни, но и класическия изглед на циферблата със стрелки.

Благодарение на технологията RevoDrive часовниците Instinct Crossover осигуряват точно аналагово отчитане на времето дори в най-взискателни среди и условия. Наред с това при тях ще намерите типичните за подобни продукти „умни“ функции и менюта, свързани с различни видове тренировки и спорт (колоездене, бягане и др.), GPS навигация, свързаност с външни устройства и приложения, безконтактни плащания и какво ли още не.

В серията засега има три модела модела – единият е със стандартна батерия с достатъчна издръжливост за начинанията, в които се очаква да разчитате на часовника. Другият добавя и слънчево зареждане, а третият е наречен „тактически“ заради няколкото допълнителни специални функции, сред които са съвместимост с очила за нощно виждане, прикрит режим (стелт) и др.

Повече подробности за новите продукти може да видите тук: https://garmin.bg/Новини/instinct%C2%AE-crossover.

А ако искате за Коледа да подарите на себе си или на близък човек такъв часовник или друг полезен продукт Garmin, не забравяйте, че можете да получите 10% отстъпка чрез партньорската програма на МТБ-БГ: https://mtb-bg.com/2015/04/04/mtb-bg-garmin-partnership.
Моля, ако имате някакъв проблем при въвеждането на кода (получавате грешка за невалиден код, изтекъл срок или нещо подобно), да сигнализирате на e-mail: [email protected], за да можем да проверим и да съдействаме за отстраняване на проблема.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>