Запознайте се с новите GPS часовници на Garmin от сериите Fenix 7 и Instinct 2

GPS, смарт, мултиспорт… каквото и прилагателно да сложите пред думата „часовник“, тези модерни електронни уреди станаха изключително популярни сред спортистите и любителите на всякакви активности на открито в последните години. Тяхната функционалност далеч надминава тази на класическите часовници (дори и спортни такива), точно както функционалността на смартфоните е далеч напред спрямо тази на обикновените мобилни телефони. Garmin бяха сред пионерите в лансирането и развитието на този тип часовници и сега са на върха на вълната с новите продукти в сериите Fenix 7 и Instinct 2.

Многофункционалните уреди Fenix едва ли имат нужда от представяне – това са едни от най-популярните продукти на марката в последните години. Тези мултиспорт GPS часовници могат да ви навигират, поддържайки Multi-band GNSS (т.е. достъп до няколко глобални навигационни сателитни системи), да следят спортните ви постижения, да ви помагат в тренировъчните програми или да осветяват пътя ви с вграденото фенерче. С тях може и да плащате безконтактно. За управление на многобройните функции разполагате както със сензорен екран, така и с бутони. В седмото поколение дизайнът е подобрен, животът на батерията е удължен, а материалите и изработката са на по-високо ниво от всякога.

Пълна информация за моделите в серията Fenix 7 и техните функции можете да видите тук: ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ FĒNIX 7 – МУЛТИСПОРТ GPS ЧАСОВНИК


Часовниците от серията Instinct 2 се отличават с невероятна здравина и издръжливост във всякакви условия и премеждия. Но наред с това те предлагат и богата функционалност на любителите на откритите занимания, екстремните спортове и приключенията. В гамата вече има и соларни часовници, при които издръжливата батерия е допълнена с възможност за слънчево зареждане, така че запасът им от енергия никога да не се изчерпва. При тези топ-модели е добавена и функцията Garmin Pay за безконтактни плащания. Но това е само част от всички възможности на тези надеждни уреди. Вижте повече за тях тук: НОВА СЕРИЯ ЗДРАВИ GPS СМАРТ ЧАСОВНИЦИ – INSTINCT® 2.


Не забравяйте, че като читатели на MTB-BG.com можете да се възползвате и от 10% отстъпка за продуктите на Garmin, които са наши партньори от няколко години. За целта е достатъчно да попълните формуляра в тази страница и ние ще ви свържем с екипа на Garmin за България, за да се възползвате от намалението.

Етикети: , , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>