Багажникът на Ivtec за алуминиеви греди вече е факт

След 24-часовия маратон по планинско колоездене ви показахме прототип на българските багажници Ivtec, който е предназначен за алуминиеви греди с Т-образен канал. Сега този продукт вече е факт и може да бъде закупен през сайта на производителя.

На практика Ivtec дори не лансират този багажник като нов модел, а по-скоро като добавена възможност към добре познатия W-grip, т.е. става дума по-скоро за атаптери/приставки, чрез които стандартният модел вече може да се монтира и към някои алуминиеви греди с Т-образен канал. 

„Някои“, защото засега са разработени преходници само за стандарта на най-широко разпространените марки товарни греди, а именно с размери на канала 20 мм широчина, 5+ мм дълбочина и 10 мм процеп. В зависимост от търсенето е възможно да бъдат разработени адаптери и за други стандарти на канала.

Ако едва сега научавате за багажниците Ivtec, освен че можете да потърсите из архива нашите статии за тях, добавяме и краткото описание от техния сайт:

Ivtec W-grip е уникален по рода си автомобилен багажник за велосипеди за монтаж на покрив с изключителни качества на невероятно ниска цена.

  • За планински, шосейни, BMX, фат байк и дори детски велосипеди
  • Висока стабилност на всякакъв терен
  • Изключително малки размери
  • Превозва до 4 велосипеда наведнъж*

* За целта са необходими 4 багажника, 4 приставки и достатъчно дълги греди.

http://ivtec.bike/