Borovets Allmountain Bike Weekend

28 и 29 май е просто поредният уикенд… Поредният уикенд, в който да отдъхнете от напрегната работна седмица, поредният уикенд за разходка с бира в парка, поредният уикенд за федербал… Поредният уикенд, ама друг път! 28 и 29 май е Borovets Allmountain Bike Weekend. Хубави хора, на хубаво място, хубаво каране и, разбира се, хубаво парти.

А ето и повече информация за това, което предстои да се случи:

На 28 и 29 май откриваме първата пътека в Borovets family&allmountain trail center. Заедно с екипа на Bike Ventures решихме да развием мрежа от ендуро и крос-кънтри трасета в ниската част на планината, за които не е нужно използването на лифт. Първата пътека е готова, надяваме се да ви допадне.

На 28 и 29 май ще ни посети световното турне на една от най- популярните байк компании – Specialized Test The Best. Всеки желаещ ще има възможността да се запише за тест на последните им модели за ендуро, крос-кънтри, спускане и шосе. Bike ventures са се погрижили всяка една от групите да има водачи, които да разведат гостите по определените за целта трасета. Тъй като лифтовете все още няма да работят, за да транспортираме спускачите сме предвидили и бус.

На 28 и 29 май ще ни гостуват и дамите от Wildberries. С тях ще покараме в Borovets family&allmountai trail center. Каним всички дами на Girls only allmountain camp. Събираме се между 10 и 11 пред хотел Рила и оттам потегляме по трасетата.

Вечерта след 8 часа Borovets Allmountain Bike Weekend продължава в Terrace Lounge /хотел Рила/ с хубава музика и хубави коктейли.

Хотел Рила предоставя преференциални цени за нощувка на тези, които искат да останат петък и/или събота вечер.

Легло в студио за 4-ма – 18 лв.
Легло в студио за 3-ма – 22 лв.
Легло в двойда стая – 30 лв.
Легло в единична стая – 42 лв.

Цената е на човек на ден в лева и включва: нощувка, закуска на блок маса*, фитнес, ползване на басейн и джакузи, хотелска застраховка, Wi-Fi Internet в лобито на хотела, туристически данък и 9% ДДС. Хотелът разполага с безплатен открит паркинг при наличие на свободни места при пристигане на туристите.

За резервации – Хотел Рила: +359 750 32658 За да получите тези преференциални цени, моля споменете, че сте за байк уикенда (Wild berries camp или Specilized test the best).

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>