TEST THE BEST – Най-доброто от Specialized идва в България

Ежегодното изложение Test the Best Specialized посети за първи път България през 2013 година! Тогава клиентите на Specialized България не знаеха какво да очакват, но изживяха два прекрасни дни в атмосферата на световна класа и невероятно усещане. В центъра на София и планинското трасе в Рила на Боровец  се представиха едни от най-стойностните и качествени велосипеди в световен мащаб. Желанието за тест бе огромно и всеки, който поиска, успя да се докосне до велосипеди, карани от именити състезатели и световни шампиони.


През последната година от Specialized направиха много иновации в своята велосипедна гама. В шосейното колоездене изцяло новият Venge VIAS изпъква със своята аеродинамична стойка. При най-екстремните велосипеди в планинското колоездене именитият модел Demo бе изцяло променен с уникална визия и поведение на окачването. Набиращият сила стил AM/Enduro се сдоби с обновения модел Stumpjumper, който веднага спечели положителното мнение на критиката. 

Към всички тези иновации трябва да прибавим и много доказали се като първокласни модели, като Tarmac, Allez, Rockhopper, Epic, Enduro и много други, които също са част от богатото разнообразие на Specialized.

След всичко това ние Ви препоръчваме да тествате най-доброто, което  ще дойде в България на 28 и 29 май в полите на връх Мусала,  в центъра на Боровец, където ще се проведе отново Test The Best Specialized Bulgaria. Сборната точна на събитието е пред хотел „Рила“ и ще продължи и през двата дни.

По време на теста вие можете да разберете от първа ръка какво е усещането от каране на такъв клас велосипед, да получите експертно становище от високо обучен персонал по всички въпроси, които имате за оразмеряване, изграждане, опции и т.н.

Този път велосипедите ще бъдат тествани в реалните условия, за които са предназначени. За шосейните велосипеди има подготвено 25 км трасе, което ще се изминава с опитен водач. За агресивните колоездачи ще бъде отделен участък за Downhill спускания, а за Cross Country и Enduro ентусиастите ще има отсечка, в която могат да се тестват способностите на велосипедите. За всяка една група ще е осигурен водач от Бороспорт и представител на Байк център ООД Specialized Bulgaria, а за Downhill маниаците ще има и транспорт до определеното трасе.

Освен тестването на велосипеди, през двата дни ще може да се видят и пробват всякакви аксесоари, екипировка и части на марката Specialized, както и да получите професионални съвети за всеки един аспект от от разнообразието в гамата на марката.

Ако искате да се запишете за събитието, можете да посетите магазините на Bike Center или просто да бъдете на 28 и 29 май в Боровец.

Повече информация можете да намерите във  Facebookhttps://www.facebook.com/Bikecenter.bg/ или на www.bikecenter.bg или в магазините на Bike Center:

1. Лозенец
ул. Богатица №20
+359 879 062 660

2. Младост
жк. Младост 1, бл.1А
+359 899 113 317

3. Люлин
бул. Джавахарлал Неру, бл.752
+359 890 900 980

4. Редута
ул. Живко Николов №41
+359 892 245 391

5. Лагера
бул. Борис III №100
+359 893 390 649

6. Изток
ул. Райко Алексиев №3
+359 892 245 392

7. Овча Купел
бул. Президент Линкълн, бл.107
+359 897 999 607

8. Гоце Делчев
бул. България №55-57
+359 893 014 314

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>