Новата серия багажници Ivtec предлага редица подобрения

Доста време мина, откакто на пазара се появиха първите две серии на българските багажници за превоз на велосипеди IVTEC. Какво сме писали за тях тогава може да си припомните от следните статии:
http://www.mtb-bg.com/index.php/products/news/2424-products-news-130829-ivtec
http://www.mtb-bg.com/index.php/products/news/2434-products-news-130906-ivtec
http://www.mtb-bg.com/index.php/products/news/2708-products-news-2014-ivtec-w-grip


Мнозина сигурно са се чудели какво става, появиха се запитвания насам-натам и изобщо, интересът към продукта не е стихвал – даже с настъпването на пролетта се засилва. Добрата новина е, че и меракът на Иво Бичкиджиев, създателят на този продукт, също не е намалял и тези дни стана ясно, че IVTEC вече са готови с трета серия багажници. Тя се е забавила малко повече от желаното, но все пак идва тъкмо навреме за новия сезон и, което е по-важното, включва редица подобрения, с които може да се запознаете чрез писмо от самия производител:


Здравейте,

Измина много време откакто последният багажник Ivtec беше продаден и е възможно доста от вас да са решили, че този продукт е изчезнал завинаги от пазара. Радвам се да ви уверя, че това не е така. Въпреки трудностите през изминалата година, Ivtec W-Grip е отново тук – още по-качествен, практичен и на все така достъпна цена.

Ето някои от по-важните подобрения в новата серия:

  • Добавено е още едно звено към предната скоба. Сега вече има 5 различни позиции за поставяне на кормилото на велосипеда. Това също така придава по-завършен и естетичен вид на багажника, напълно скривайки монтажните гайки.
  • Подобрени са както процесът, така и лепилото, използвано при сглобяване на компонентите, гарантиращи високо качество във всеки един багажник.
  • Подобрени са материалът и обработката на П-образните шпилки, което подобрява тяхната надеждност.
  • Подобрено е качеството на галваничната обработка на всички метални компоненти, което гарантира безпроблемната им експлоатация за по-дълго време.
  • Подобрен е и дизайнът на задната скоба, с което се улеснява поставянето и затягането на ремъка.
  • И не на последно място, новият багажник е и с нова опаковка – още по-компактна и красива, която можете да използвате многократно.

Това е накратко новият Ivtec W-Grip. Ако желаете да се сдобиете с такъв, можете да го направите на новият адрес на магазина – www.ivtec.bike.

Като заключение, искам да поднеса своите искрени извинения на онези от вас, които подвеждах със срокове, които за съжаление не можах да изпълня.

С уважение,
Иво Бичкиджиев
IVTEC

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>