Подобрения в багажниците IVTEC за 2014 г.

Приятелите ни от Ivtec ни честитиха пролетта с няколко добри новини около техния интересен продукт – универсалния багажник за превозване на велосипеди над тавана на автомобил. Ако искате да си припомните първоначалните подробности за него, прочетете тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/products/news/2434-products-news-130906-ivtec.

Сега е готова нова серия от продукта, като в нея са направени и някои дребни, но важни подобрения – най-значимото сред тях е добавянето (по желание) на повдигачи за задната скоба, което позволява по-лесно наместване на 3 или 4 броя велосипеди. Всъщност Ivtec толкова добре са описали нещата, че няма какво повече да добавя, затова просто ще цитирам писмото от тях (сигурен съм, че много от читателите ни също са го получили, ако са се абонирали в сайта им за новини относно продукта). Като казах сайт, той също е напълно обновен.

И така, ето я информацията, изпратена ни от Ivtec:

Честита пролет!

Макар и с известно закъснение, с радост Ви съобщаваме, че освен топло време и начало на активния сезон за колоездене, пролетта ни донесе и три хубави новини.

Първо, след огромно закъснение, най-сетне на пазара излезе новият багажник IVTEC W-GRIP. Някои от ключовите подобрения са:

По-здрави и лесни за експлоатация каишки.
Новите каишки са по-плътни, издръжливи са на атмосферни условия и са съобразени с параметрите на багажника. За качеството им гарантира ISO 9001.

Подобрено брандиране
Новите надписи по багажника са далеч по-устойчиви и по-красиви от досегашните лепенки.

Подобрена задна планка
Планката, служеща за захващане на задната част на велосипеда, вече е с по-нисък профил, което позволява захващането на велосипеда за седалковата тръба на рамката. Също така, отворите за ремъците са малко-по-широки, за безпроблемното преминаване на последните.

Нови цветове!
Новият багажник се предлага в два цвята, които могат да се комбинират с новите цветове на каишките – червено и черно.

Втората добра новина е, че най-накрая можем да ви предложим и повдигащите приставки, които правят възможно товаренето на повече велосипеди едновременно. Така например на греди с използваема дължина 120 см, спокойно могат да се превозят 4 байка.

И накрая ще Ви зарадваме и с новият ни сайт, от който можете да получите повече информация за нашите продукти и да ги закупите бързо и лесно. Ако случайно сте забравили адреса, просто цъкнете тук.

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>