Bikeporn’s POV 2014 – 2-4 декември в рамките на Дни на предизвикателствата

Не сте забравили, че от 2 до 4 декември в София се провежда традиционният фестивал Дни на предизвикателствата, нали? Сега има още една страхотна причина да посетите събитието и това е фотографската изложба на един приятел и колега, когото повечето читатели на МТБ-БГ познават ако не лично, то поне чрез въздействащите снимки и репортажи на Bikeporn. Става дума за Георги Даскалов (известен още като Агента), разбира се, и за един негов проект, който чака реализацията си отдавна, но ето че през 2014 г. най-сетне се случва. И тай като Агента си има свой стил и в снимането, и в писането, напълно излишно е аз да се упражнявам по многодумство – по-лесно ми е просто да копирам поканата му от Facebook и да ви уверя, че си струва да разгледате тези снимки!

1 сезон в 3 дни и 80 снимки. Почти 8 години след възникването на идеята BIKEPORN е време и за първата ни изложба. В рамките на “Дни на предизвикателствата” 2014 ще видите селекция от най-надъхващите моменти за тази година, уловени от нашите камери.

Подборът на снимките беше изключително труден – българската маунтин байк сцена се развива все повече и въпреки относително слабата откъм събития година, няма как да претендираме за пълна и изчерпателна хроника на случилото се из нашите планини.
Вместо това сме решили да ви покажем онези моменти, които носят история и емоция. Които ни карат да бъдем непродуктивни на работа, мечтаейки си за пътеката Х и за онзи-перфектен-offcamber-завой-дето-се-взима-с-вратите-напред, за прекрасното усещане да се загубиш и да изследваш непознати планини, за “чукването на пет” и заслужените бири след края на епичен ден в планината, за чистенето на кал от ушите и измежду зъбите вечерта в банята, както и всички останали дребни моменти на наслада и удоволствие, заради които караме колела в планината.

BIKEPORN’S POV 2014 ще се проведе като част от фестивала “Дни на Предизвикателствата 2014” от 2 до 4 Декември в УАСГ, София. Ще ни намерите до входа на залата, очакваме ви!

BIKEPORN

Повече информация за “Дни на Предизвикателствата” 2014 можете да видите тук:
http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2014/3087-events-bg-2014-dni-na-predizvikatelstvata
http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2014/3121-events-bg-2014-dni-na-predizvikatelstvata-program

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>