Стивиан Гатев ще кара с Karbon Bikes

Преди всичко ще започна с това, че в заглавието няма грешка. Новият спонсор на Стивиан Гатев се казва именно Karbon Bikes и, разбира се, създава и продава велосипеди от висок клас с карбонови рамки и с доста атрактивен дизайн. Компанията е съвсем нова, създадена е през 2022 г., базирана е в САЩ и смята да продава онлайн в цял свят. Повече за нея може да научите от уебсайта ѝ: https://www.karbonbikes.com/.

Както ще разберете от следващото прес-съобщение, Karbon Bikes ще предоставят на българския национален шампион в дисциплините спускане и ендуро два велосипеда, с които да кара през 2024 г., а може би и по-нататък. Единият байк, Stampede, вече е наличен в каталога на компанията, а другият, който ще е за спускане, все още е на ниво прототип и според наличната информация Стиви ще бъде сред хората, които ще дават отзиви и препоръки за развитието и разработката му. Важно е да уточня, че Стиви ще продължи да кара за своя колоездачен клуб „Хоталич“, а Karbon Factory Racing Team не е професионален отбор в обичайния смисъл на думата, а е спонсорска програма за подпомагане на успешни атлети в различни държави, които по този начин да популяризират марката и да помагат в развитието ѝ.

Както казах, вижте повече в прес-съобщението:

KARBON BIKES приветства националния шампион по планинско колоездене Стивиан Гатев в новосформирания си отбор Karbon Factory Racing Team

[Холистън, Масачузетс] – 1 ноември 2023 г. – Karbon Bikes, LLC, бързо развиващо се име в света на планинските велосипеди с висока производителност, обяви подписването на спонсорски договор със Стивиан Гатев, 7-кратен национален шампион в дисциплината спускане (downhill) и 2 пъти национален шампион по eндуро в България, добавяйки го към своя престижен новосформиран отбор Karbon Factory Racing. Стиви ще играе ключова роля в подпомагането на Karbon Bikes при разработването на новия им велосипед за спускане, както и в други вълнуващи проекти за разработване на продукти.

Забележителната кариера на Стиви в състезанията по спускане и ендуро затвърди репутацията му на един от най-завършените и отдадени спортисти в планинското колоездене. С 90 класирания на подиума, включително 46 класирания на 1 място през професионалната му кариера и дълбокото разбиране на изискванията на състезателното колоездене, той е идеалното допълнение към състезателния отбор на Karbon Bikes.

„Ние сме изключително развълнувани да работим със Стиви през следващата година“, каза Тарек Таббара, основател и главен изпълнителен директор на Karbon Bikes. „Неговата отдаденост към спорта и впечатляващото му досие като 7-кратен национален шампион по спускане и национален шампион по ендуро за 2022 г. и 2023 г. в България го правят идеалният спортист, който да се присъедини към нашия нов отбор Karbon Factory Racing Team. Опитът на Стиви ще бъде безценен, докато продължаваме да разширяваме границите на иновациите във велосипедните технологии и дизайн.“

Стиви е не само талантлив спортист, но и страстен защитник на колоезденето. Неговите отлични постижения и непрекъснат прогрес, както и отдадеността му към спорта, се съгласуват перфектно с мисията на Karbon Bikes да доставя висококачествени, авангардни продукти на колоездачите по целия свят.

Като член на Karbon Factory Racing Team, Стиви ще работи в тясно сътрудничество с инженерните и дизайнерските екипи на Karbon Bikes, предоставяйки ценен принос и обратна връзка за развитието на новия велосипед за спускане на компанията и други вълнуващи проекти на хоризонта. Когато се състезава в дисциплината ендуро, Стиви ще кара печелившия в състезанията модел Stampede, който вече постигна няколко подиума през първата си година от пускането му на пазара.

„За мен е чест да обединя усилията си с Karbon Bikes и да допринеса за техния стремеж към съвършенство. Отдадеността на Karbon към иновациите отговаря на моите стремежи като колоездач и спортист“, каза Стивиан Гатев. „Заедно се стремим да достигнем нови висоти в планинското колоездене и аз съм изключително развълнуван от възможността и успехите, които предстоят.”

Karbon Bikes, LLC с нетърпение очаква успешно партньорство със Стивиан Гатев и разчита на положителното въздействие, което неговото участие ще има върху бъдещето на иновациите в колоезденето.


Реклама

Относно Karbon Bikes, LLC:
Karbon Bikes, LLC е базиран в Масачузетс, САЩ и е водещият производител на планински велосипеди с висока ефективност, както и електрически планински велосипеди, известен със своята отдаденост към иновациите, качеството и зашеметяващия дизайн. Със страст за разширяване на границите на технологиите за колоездене, Karbon Bikes създава иновативни велосипеди, които предоставят на велосипедисти от всички нива изключителни преживявания при каране. За повече информация посетете: https://www.karbonbikes.com/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>