Specialized Concept Store отвори официално врати в София

На 14-15 юли официално бе открит първият по рода си веломагазин в България – Specialized Concept Store!

Една дългогодишна мечта на Bike Center се превърна реалност, която е не просто поредния веломагазин, а домът на най-популярния световен бранд- Specialized. Разположен в модерно пространство, което има за цел да вдъхнови, образова и задоволи най-изтънчените нужди на всички колоездачи, чрез богат избор от избрани продукти и водещи услуги, включително първокласен сервиз, байк фитинг, както и организирани приключения и тестови карания.

Екипът, който застава на чело на магазина е не кой да е, а доказалите се професионалисти в бранша от BAZE, които чрез техния богат опит, знания и усет към детайла поставиха нови стандарти в качеството на родния ни пазар.

Ето и някои от акцентите, които правят Specialized Concept Store едно наистина специално място: 

S-WORKS

Върхът на иновациите. Чудили ли сте се някога какво стои зад успеха на Specialized, с всички тези велосипеди, предлагащи върхови качества при каране? Отговорът е S-Works – абсолютната висота на дизайн, инженеринг, цели и стремеж към съвършенство. Това е развойното звено на Specialized, което разчита на труда на водещи инженери, обратната връзка на най-добрите таланти по целия свят и безмилостни тестове в лаборатории и реална среда, за да тласне колоездачния спорт към нови висоти на производителност и възможности.

При нас ще откриете най-богатата гама от велосипеди и продукти, носещи гордо надписа S-Works.

Е-ВЕЛОСИПЕДИ

Specialized са сред изявените лидери в електрическите велосипеди с дизайн, който винаги се базира на мотото: ‘It’s you, only faster’ или „Вие сте, само че по-бързи“. Отличителните белези на Turbo велосипедите са забележителната интеграция на естествен дизайн, високотехнологични системи и натурално поведение при каране. Всички модели предлагат оптимална комбинация от невероятна мощност, почти безшумни мотори, първокласни батерии и превъзходни решения за свързаност.

Освен пълната гама Turbo, включително шосейни, хибридни и планински модели, новият Specialized Concept Store е напълно оборудван и за сервизните нужди е-велосипедите, които предлагаме.

СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР

Specialized е бранд, който не прави компромис с качеството във всеки един аспект от изживяването на клиента. Ето защо и сервизният център в новия Specialized Concept Store е поверен в ръцете на BAZЕ, като е първокласно оборудван, за да предостави максимално широк набор от сервизни услуги на най-високо ниво.

Какво означава това за вас?

При нас ще откриете пълна гама от сервизни услуги – от цялостна профилактика на велосипеди, обслужване на окачване и периферия, до окомплектоване на индивидуализирани сглобки по поръчка с най-върховите компоненти на пазара, включително с всички видове електронни монтажи от Shimano, SRAM и др. Така че, независимо дали притежавате шосеен, планински, хибриден или електрически велосипед, от която и да е марка (не само Specialized), ние ще се грижим за него, за да можете да се съсредоточите само върху най-важното нещо, а именно карането.

RETUL BIKE FIT и RETUL MATCH

Водещата байк фитинг система, която помага на колоездачите да вземат информирани решения с помощта на точни биометрични данни.

Retül Bike Fit е ключът към правилното оразмеряване и напасване на велосипеда към спецификите на вашето тяло. Това от своя страна превръща колоезденето в истинско удоволствие, увеличавайки значително комфорта и ефективността при каране, същевременно намалявайки вероятността от контузии, причинени от неправилна стойка върху велосипеда.

Retul Match – с негова помощ можем да направим персонализирани продуктови препоръки в рамките на няколко минути и да намерим перфектните решения за всеки аспект от вашето каране.

Това е само малка част от нещата, които ще откриете в новия Specialized Concept Store. 

За да се уверите сами, заповядайте на адрес: 

  • гр.София, бул.България 115 

Комуникативна локация със собствен паркинг и лесен достъп.


А ето и още снимки от официалното откриване на магазина:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>