Specialized Concept Store – официално откриване

С радост и гордост ви каним официално да открием първия по рода си веломагазин в България – Specialized Concept Store!

За да отпразнуваме откриването на новия дом на Specialized, на 14-15 юли от Bike Center сме приготвили 20% намаление на всички налични продукти в магазина!

Разположен в модерно пространство, което има за цел да вдъхнови, образова и задоволи най- изтънчените нужди на всички колоездачи, чрез богат избор от селектирани продукти и водещи услуги, включително първокласен сервиз, байк фитинг, както и организирани приключения и тестови карания.

Екипът, който застава на чело на магазина е не кой да е, а доказалите се професионалисти в бранша от BAZE, които чрез техния богат опит, знания и усет към детайла поставиха нови стандарти в качеството на родния пазар.

Ето и някои от акцентите, които открояват Specialized Concept Store:

S-WORKS
Върхът на иновациите- S-Works е абсолютната висота на дизайн, инженеринг, цели и стремеж към съвършенство.

При нас ще откриете най-богатата гама от велосипеди и продукти, носещи гордо надписа S-Works.

Е-ВЕЛОСИПЕДИ
Specialized са сред изявените лидери в електрическите велосипеди с дизайн, който се отличава със забележителна интеграция, високотехнологични системи, невероятна мощност и натурално поведение при каране.

Освен пълната гама Turbo, включително шосейни, хибридни и планински модели, новият Specialized Concept Store е напълно оборудван и за сервизните нужди на е-велосипедите, които предлагаме.

СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР
Specialized е бранд, който не прави компромис с качеството във всеки един аспект от изживяването на клиента. Ето защо и сервизният център в новия Specialized Concept Store е поверен в ръцете на BAZЕ, като е първокласно оборудван, за да предостави максимално широк набор от сервизни услуги на най-високо ниво.

RETUL BIKE FIT и RETUL MATCH
Водещата байк фитинг система, която помага на колоездачите да вземат информирани решения с помощта на точни биометрични данни.

Това е само малка част от нещата, които ще откриете в новия Specialized Concept Store. За да се уверите сами, заповядайте на адрес:
гр.София, бул.България 115
Комуникативна локация със собствен паркинг и лесен достъп.

Очакваме ви!

Следете и събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/232845202922905/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>