Партньорска програма на МТБ-БГ и Gepard

Gepard Cycle е един от водещите дистрибутори на велосипедни компоненти и аксесоари на българския пазар. Компанията е представител за България на марки като Manitou, Hayes, Vee Tire, BOX, Joe’s No Flats, Sun Race, Sun Ringle, Protaper, Shot и много други. Наред с това Gepard Cycle произвежда и сглобява велосипеди, а за крайните потребители сайтът им работи и като онлайн магазин.

В рамките на партньорската програма между МТБ-БГ и Gepard Cycle всички връзки от MTB-BG.com към сайта https://gepard.bg/ са от типа affiliate links, т.е. ако клиент достигне чрез такава връзка до сайта и направи покупка, определен процент от цената ще постъпи като комисиона (приход) към МТБ-БГ и ще подпомогне дейността на сайта. Такива връзки ще намерите както в статии и страници в MTB-BG.com, така и чрез банери, Facebook публикации и други рекламни формати и материали. По този начин всеки читател може да се сдобие с качествени продукти на достъпна цена, подкрепяйки и дейността на МТБ-БГ.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>