Продуктите на EVOC вече и в Bike Center

Една от най-новите марки, които можете да намерите в магазини Bike Center, е германската EVOC. За много от почитателите на планинското колоездене тя е добре позната, но ето накратко най-важното за нея…

EVOC е сред лидерите в проектирането и производството на защитна екипировка за колоездене, както и на чанти за транспортиране на велосипеди и свързаните с тях аксесоари. Успехът на компанията е следствие на множеството пътешествия и експедиции на нейните основатели. Те самите са запалени планински колоездачи и сноубордисти и основната мотивация за създаването на EVOC идва от личния им опит. В търсене на спиращи дъха склонове и спускания те посещават през годините с маунтин байк или сноуборд над 50 дестинации, но отново и отново разбират, че ползваното от тях оборудване не може да им предложи всичко необходимо. Така те започват да разработват екипирировка, която да отговаря на високите им изисквания. Те знаят колко важна е защитата на гърба и през 2003 г. реализират първия прототип на раница с интегриран протектор за гръбначния стълб. След това идва ред на иновативната транспортна велочанта, която позволява сигурното и удобно транспортиране на велосипедите по летищата. Още от самото начало през 2008 г. компанията основава развитието си върху два фундамента – максимална функционалност и високо качество.

Днес EVOC предлага нарастващ асортимент от добре обмислени и проектирани продукти за велосипедисти, които отговарят на най-високите стандарти. Виж ги на живо в магазини Bike Center или ги поръчай онлайн на https://www.bikecenter.bg/.


Раници и чанти за колоездене

Търсенето на перфектните склонове и пътеки изисква чанти и раници, които да издържат на това постоянно натоварване, без да компрометират удобството и функциите си. EVOC е марка, която предлага именно това. Без значение дали сте на многодневна обиколка или на забавно каране след работа, раниците и чантите на EVOC предлагат достатъчно място за важни аксесоари и екипировка. Всичко е подсигурено с добро захващане, помислено е и за максимална вентилация. Заедно със съвместими резервоари за вода, дъждобрани и многофункционални чанти, тези продукти допълват идеално вашето оборудване.

ЧАНТА ЗА КРЪСТ EVOC HIP PACK PRO E-RIDE 3 BLACK 3L

РАНИЦА EVOC STAGE 12 TEAM BLACK WHITE 12L

РАНИЦА EVOC RIDE 16 CURRY LOAM 16L

Протекторните раници EVOC са TÜV/GS тествани и CE-сертифицирани. Те комбинират предимствата на пълноценен протектор за гръб и добре обмислена раница за велосипед или ски, като се предлагат в различни размери в зависимост от дължината на горната част на тялото. Въпреки учудващо ниското тегло, протекторът за гръб предлага максимална защита при удар, висока гъвкавост и оптимизирана вентилация, като в случай на повреда при падане може лесно да бъде заменен.

Разгледайте всички предложения тук!


Защитна екипировка

Функционалното облекло на EVOC предлага сертифицирана защита, перфектно прилягане и максимален комфорт за съответните области на употреба. Така рискът от нараняване при падане е сведен до минимум дори при най-трудните спускания. В допълнение имате възможност за смяна и пране на протекторите, за да ви служат вярно много сезони напред.

Разгледайте цялата гама от екипировка на EVOC тук.

ПРОТЕКТОР ЗА ТЯЛО SS EVOC PRO BLACK

ПАНТАЛОНИ SS EVOC DARK OLIVE

РЪКАВИЦИ LS EVOC ENDURO TOUCH BLACK


Транспортни решения

С повече от 15 години опит в разработването на безопасни и функционални чанти за транспортиране на велосипеди, EVOC прави вашите мечти за пътуване реалност. Интелигентните решения за транспортиране на велосипеди гарантират, че вашият любимец ще пристигне безопасно до местоназначението си. С ниско тегло и богата функционалност, калъфите и куфарите за велосипеди повишават не само защитата, но и комфорта при пътуване. Компанията предлага специализирани решения за всеки стил колоездене.

КУФАР ЗА ВЕЛОСИПЕД EVOC BIKE BAG STEEL

КУФАР ЗА ВЕЛОСИПЕД EVOC BIKE BAG PRO

За да транспортирате цялото си оборудване и дрехи също толкова безгрижно и удобно, EVOC създаде серия раници и чанти специално за ежедневието и спокойствието при пътуване. Както може да се очаква, те са с внимателно обмислени разделители, дръжки и детайли и са изработени от здрави първокласни материали.

РАНИЦА ЗА ЕКИПИРОВКА EVOC GEAR BLACK

Заповядайте в магазинната мрежа на Bike Center, или разгледайте онлайн разнообразието от продукти на немската марка: https://www.bikecenter.bg/evoc/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>