Bike Center открива магазини в Шумен и Пазарджик този уикенд

Най-голямата верига магазини в България, Bike Center, не спира да се разширява и официално отваря вратите на два нови обекта в градовете Пазарджик и Шумен! По този повод всичко в тях ще бъде с намаление 20% на 31 март и 1 април 2023 г.!

До този момент любителите на велосипеди от двата града можеха да поръчват само през онлайн магазина на Bike Center. Вече, освен възможността да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, те ще могат да ползват висококвалифициран велосипеден сервиз и да разчитат на компетентно обслужване от нашите консултанти, които също така са и страстни колоездачи.

Новите обекти на Bike Center се намират на:

Магазините ще бъдат на разположение на колоездачите от понеделник до събота. Разбира се, освен множество велосипеди, в тях ще намерите абсолютно всичко, свързано с колоезденето – компоненти, аксесоари, екипировка, електроника и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса с техния пълен асортимент на едно място: CubeSpecializedShimanoSramEvocThuleMuc-offStan’s NoTubesMichelinAbusAlpinestarsRide Concepts и много други. Разбира се, в магазини Bike Center ще може да намерите и една от любимите марки на българите – Cross

Посетителите на сайта www.bikecenter.bg могат да проверят мигновено дали даден артикул е наличен в съответния магазин, като използват таба „наличност по магазини“. Повечето продукти в каталога на Bike Center също така могат да бъдат поръчани и с индивидуално запитване.


Bike Center Пазарджик

Адрес: Пазарджик, бул. „България“ 3, 4400 Пазарджик Център

Тел. за връзка: +359896558449

E-mail: [email protected]

Работно време:
Понеделник – петък 10:00 -19:00 часа
Събота 10:00 – 18:00 часа
Неделя: почивен ден


Bike Center Шумен

Адрес: Шумен, ул. Университетска №1

Тел. за връзка: +359882560200

E-mail: [email protected]

Работно време:
Понеделник – петък 10:00 -19:00 часа
Събота 10:00 – 18:00 часа
Неделя: почивен ден

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>