Тренирай напук на лошото време с Ridefit!

В магазини DragZone пристигна новият велотренажор Ridefit Magni Trainer 2.0. Той е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали, които искат да тренират на закрито, дори когато условията навън са неблагоприятни.

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И МОНТАЖ: Отнема само няколко минути и минимални усилия да се закачи задното колело на велосипеда и да се настрои контактната площ между гумата и ролката на велотренажора, а чрез магнитното съпротивление можете да променяте трудността на тренировката според своите изисквания.

РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ НА ТРУДНОСТ: Можете да избирате между 8 степени на съпротивление, които лесно да сменяте от контролер, който се монтира на кормилото. При степени 1 и 2 сякаш карате по равна повърхност. При степени 3, 4 и 5 съпротивлението е като каране по пясък, докато при степени 6-8 натоварването симулира изкачване на склон.

ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ: Рамката е с изключително стабилна стоманена конструкция, която със сигурност ще издържи потребители до 120 кг.

СЪВМЕСТИМ С МНОЖЕСТВО ВЕЛОСИПЕДИ: Велотренажорът Ridefit Magni Trainer 2.0 е съвместим с велосипеди с размер на гумите между 26 и 29″ с QR (Quick Release) на задната ос. Тъй като шосейните велосипеди имат по-гладки гуми, при тях може да не се наложи гумата да се замени със специална гума за велотренажор, въпреки че това е само препоръчително. Гумите за велотренажор (като тази на Tacx) са специално проектирани, за да издържат на нагряването при тренировки, увеличеното износване и приплъзването при контакта с ролката, затова препоръчваме тяхното използване.

ЛЕСЕН ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПРЕНАСЯНЕRidefit Magni Trainer 2.0 не заема много място. Можете лесно да го сгънете и да го поставите в багажника на колата. Можете също да поставите стойката за велотренажор в ъгъла на стаята. Когато искате да го използвате, просто извадете велотренажора и започнете да тренирате. Разбира се, първо трябва да имате велосипед.

СУПЕР ТИХ: Ако искате да сте сигурни, че няма да пречите на другите, докато тренирате, тогава Magni Trainer 2.0 е добър избор за вас. Когато използвате тренажора и зададете първата степен на съпротивление, звукът няма да надвишава 60 децибела. Колкото по-голямо съпротивление задавате, толкова по-малко шум ще вдигате.

БОНУС АКСЕСОАР: Освен тренажора, в комплекта сме включили и поставката за предно колело, която осигурява стабилност при тренировка и изравнява нивото на предното и задното колела.

Вече нямате оправдание да не карате велосипеда си, когато времето навън е лошо!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>