С увереност и по най-стръмните пътеки с Cube Stereo 140

Казват да не съдим за книгата по корицата, но при Cube Stereo 140 още от пръв поглед разбираме, че този велосипед в правилните ръце е способен на много неща. Карбоновата рамка и вниманието към детайлите от страна на Cube радват окото, но зад този впечатляващ външен вид се крият много години опит и технологии. Оптималната геометрия и подходящите компоненти правят този All Mountain велосипед с 27.5-цолови гуми перфектен спътник, когато говорим за взискателни условия и технични спускания. 

STEREO 140 HPC RACE

CUBE Stereo 140 Race 27.5 ще предефинира очакванията ви за планински велосипед. Лек, пъргав и едва ли не извън вашето въображение, карбоновата му рамка и вилката със 150 мм ход могат да ви отведат до места, които никога не сте смятали за възможни. Вилката и шокът от Fox – Fox 34 Rhythm & Fox Float DPS – са лесни за настройка и се представят така, че искате да карате отново и отново. Скоростната система 1х12 XT на Shimano ви дава възможност да превключвате лесно, докато здравите колела Fulcrum разчитат на надеждните хидравлични дискови спирачки Shimano, за да бъдат забавени в своя устрем по пътеките. Към всичко това има и телескопично колче, за да може да карате с увереност дори в най-стръмните участъци.

ВЕЛОСИПЕД 27.5 CUBE STEREO 140 HPC RACE GR


STEREO 140 HPC SL

Дългите дни в планината поставят редица изисквания към колоездача и велосипеда му. За щастие Stereo 140 HPC SL 27.5 се изправя пред тях. Тази карбон-алуминиева All Mountain машина не е атрактивна само с външния си вид, тъй като оптимизирането на рамката и ефикасното трансфериране на енергия позволява използването на топ компоненти. Да започнем с вилката RockShox Pike Ultimate RC2 и шока RockShox Deluxe Select+, здравите колела Newmen, карбоновите курбели Praxis Girder и добавим към тях Shimano XT 1х12 скоростна система и хидравлични дискови спирачки. Крайният резултат е лек, гъвкав и супер бърз спътник, с който може да преборите и най-техничните пътеки.

ВЕЛОСИПЕД 27.5 CUBE STEREO 140 HPC SL SIL


STEREO 140 HPC SLT

Когато решите да прекрачите границите, които сами сте си поставили, имате нужда от велосипед, който да изпълни тази задача. Тук се намесва Cube Stereo 140 HPC SLT – безкомпромисен „планинар“, поставящ на преден план високите резултати. Базиран върху карбон-алуминиевата рамка на Stereo 140, от Cube избират само най-добрите компоненти, за да се възползвате максимално от високотехнологичните му дизайн и форма. Вилката Fox 36 Float Factory с 4-степенна настройка е комбинирана с шок Fox Float DPX2 Factory, който осигурява плавна и контролируема работа на окачването със 150 мм ход. Бързо движещи се колела Newmen са комбинирани със спирачки Magura MT8, които разполагат с цялата необходима мощ, за да държите велосипеда под контрол, докато скоростната система Sram GX Eagle™ 1×12 има диапазона, точността и надеждността да достигнете желаната от вас дестинация, независимо от избрания маршрут. Търсите перфектния All Mountain байк? Това е перфектното предложение от Cube!

ВЕЛОСИПЕД 27.5 CUBE STEREO 140 HPC SLT CRBN BLK

ВЕЛОСИПЕД 27.5 CUBE STEREO 140 HPC SLT GRN GRN


Текст и снимки: Bike Center

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>