Cube Acid 2022: Готов за всяка пътека с NX Eagle и Rockshox Judy Silver

Текст и снимки: Bike Center

През август Cube Bikes представиха обновената моделна гама велосипеди и аксесоари за 2022 г., а CMPT серията (включваща Aim, Analog, Attention, Acid) бе една от най-очакваните на българския пазар поради завидно доброто съотношение между цена и качество. Моделът Acid е на върха на тази серия и е много подходящ за вече напреднали ентусиасти в планинското колоездене, които  не се притесняват да потеглят на по-дълги приключения по трудни пътеки. 

Acid има всички преимущества на CMPT платформата – качествени и леки хидроформовани тръби, вътрешно окабеляване, Size Split система за избор на размер, многослойно водно боядисване, готовност за монтиране на степенка и калници и най-важното всъщност – оборудван е с доста качествени компоненти, които гарантират плавна работа и издръжливост във времето. 

Акцент в характеристиките на модела са въздушната вилка Rockshox Judi Silver, която работи много плавно и дава усещане за комфорт дори и при по-тежки терени. Също така скоростната система NX Eagle с доказаното си супер гладко превключване осигурява голям диапазон от предавки за качване и за спускане. Така погледнато, този велосипед има всичко нужно за пълноценно каране в планината с всичко по пътя, защото Acid може да се справи със стръмни изкачвания и технични спускания, а ако закупите и понижаващо колче за седалка, може сериозно да се замислите и за състезателно каране. 

През сезон 2022 Acid се предлага в два цвята – сив и бял. 

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE ACID GRY GRY

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE ACID WHT BLK

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>