Cube Attention 2022: перфектен баланс между качествени части и цена

Текст и снимки: Bike Center

През август Cube Bikes представиха обновената моделна гама велосипеди и аксесоари за 2022 г., а CMPT серията (включваща Aim, Analog, Attention, Acid) бе една от най-очакваните на българския пазар поради завидно доброто съотношение между цена и качество.

Базиран на CMPT платформата с всички нейни преимущества – качествени и леки хидроформовани тръби, вътрешно окабеляване, Size Split система за избор на размер, многослойно водно боядисване, готовност за монтиране на степенка и калници, Cube Attention е страхотна база дори и за бъдещо надграждане с още по-добри части. 

Моделната гама на велосипеда Cube Attention е от 2 варианта – обикновения Attention и малко по-скъпия Attention SL. И двата варианта съответно имат по два цвята и се предлагат с 2 размера гуми.

Attention

Attention е велосипед, който ще преобърне вашите очаквания. Предлага се в 27,5- и 29-цолови версии, в зависимост от големината на рамката, и със сигурност ще намерите най-подходящия за вас размер. В модела от 2022 забелязваме преработена задна част, за да се улесни поставянето на багажник и калници. Със скоростната система 2х11 на Shimano с Deore заден дерайльор и лесно регулируема вилка RockShox Judy, от Cube са създали гъвкaв твърдак, който идеално да пасне на активния ви начин на живот.

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE ATTENTION ORN BLK

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE ATTENTION BLK BLK


Attention SL

Attention SL е модел, който е образец за полезност и ефективност. Заимствайки вдъхновение и идеи от велосипедите от по-висок клас, дизайнерите на Cube избират въздушна вилка RockShox за фина настройка и гладко и прогресивно каране. Към нея добавят мощни хидравлични дискови спирачки за сигурно спиране при всякакви условия и новата скоростна система Shimano XT 1×12. Всичко това е монтирано на лека, гъвкава, удобна и адаптивна 6061 алуминиева рамка и очаква новите си притежатели-приключенци.

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE ATTENTION SL BLU BLK

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE ATTENTION SL GRY LIME

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>