Cube Reaction 2022: планински твърдак готов за състезания

Текст и снимки: Байк Център

През август Cube Bikes представиха обновената моделна гама велосипеди и аксесоари за 2022 г., a традиционно линията Reaction е от най-чаканите. Защо е така ли? Защото именно този модел в различните му разновидности дава възможност както за разходка в парка с приятно леко колело, така и позволява конкурентно участие в различни състезания. Алуминиевите варианти на Reaction са окомплектовани с качествени компоненти и солидно здрава алуминиева рамка, докато карбоновите им братя откровено гледат към състезателните трасета. Освен впечатляващите части и тегло за тази цена, всеки колоездач получава и фантастично изглеждащи машини, които отдалеч се забелязват със своите страхотни цветове. 

За кого са подходящи моделите от серията Reaction? Общо взето за всеки, който държи на качествената окомплектовка и добрата работа на всички компоненти. Напреднали колоездачи биха оценили подобаващо качествата на Reaction, но и тепърва навлизащи в планинското колоездене, които не искат да правят компромиси в самото начало, биха останали силно впечатлени. Карбоновите варинти C:62 пък определено имат състезателен привкус, като последният модел Race има всичко необходимо за челни класирания, стига „задкормилното устройство“ да е на нивото на байка. 

Reaction Pro

Cube Reaction Pro е перфектната комбинация от функционалност, надеждност и производителност. Компонентите на този велосипед са 1х12 Shimano SLX и XT скоростна система, която предлага огромен обхват от предавки и несравнима репутация за прецизност; Shimano XT хидравлични дискови спирачки за сигурно спиране при всякакви метеорологични условия, независимо от терена, и лесна за регулиране въздушна вилка RockShox Judy Silver.

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE REACTION PRO GRY ORN


Reaction TM

Със своите 29-цолови колела и RockShox 35 Silver вилка със 130 мм ход за плавно и лесно регулируемо каране, веднага може да разберете, че CUBE REACTION TM е велосипед за предизвикателства. 760-милиметровото кормило Newmen ви дава контрола, от който се нуждаете, за да поемете по най-трудните пътеки, докато мощните хидравлични дискови спирачки Magura MT Thirty гарантират, че винаги сте на върха на скоростта си. Скоростната система е 1×12 на Sram, която ви предлага точната предавка за всяка ситуация, а в допълнение има и телескопично колче, с което да не губите време при избора на линия.

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE REACTION TM OLIVE LIME


Reaction C:62 ONE

Този велосипед е наистина специален. Започвайки с доказано леката и елегантна C:62 карбонова рамка, дизайнерският екип на Cube продължава като събира списък с желани компоненти. Скоростната система е 1×12 на Sram, която обслужва широк спектър от предавки, а освен това отговаря за прецизната и плавна промяна на скоростта. Имаме Magura спирачки с висока ефективност и Suntour Raidon XC32 вилка, която изглажда пътя пред вас. CUBE REACTION C:62 ONE е лек и бърз и гарантирано ще остави усмивка на лицето ви.

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE REACTION C:62 ONE RED WHT

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE REACTION C:62 ONE CRBN GRY


Reaction C:62 PRO 

При този велосипед започваме с най-важното – рамката, която ще ви плени със своята лекота, отзивчивост и гъвкавост. След това добавяме някои от най-добрите компоненти – вилка RockShox Judy Gold, мощни хидравлични дискови спирачки Shimano за пълен контрол, независимо колко стръмна и технична е пътеката. И за финал Shimano 1×12 скоростна система + леки и здрави капли – всичко това допринася за една безпроблемна комбинация, с която възможно най-бързо ще стигнете до желаната от вас дестинация.

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE REACTION C:62 PRO GRY BLU


Reaction C:62 RACE

Този хардтейл велосипед излъчва състезателен дух откъдето и да го погледнеш – всяка тръба от рамката и всеки компонент говорят за неговият спортен характер. И да, наистина е толкова бърз, колкото изглежда. С внимателно изработената карбонова C:62 Reaction рамка и селекцията от части, този велосипед има всичко необходимо, от което може да се нуждае стремящият се към подиума състезател. Fox 32 вилкаShimano 1×12 скоростна система, хидравлични дискови спирачки, колела Answer Attack AM със сгъваеми гуми с кевлар и Newmen периферни компоненти не ви дават място за съмнение, че това е велосипед, който ще ви позволи да представите най-доброто от себе си.

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE REACTION C:62 RACE GRY RED

ВЕЛОСИПЕД 29 CUBE REACTION C:62 RACE GRN GRN

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>