Световно първенство 2021: Изабела Янкова спечели шампионската титла в спускането при девойките!

Току що приключи състезанието по спускане при девойките в рамките на Световното първенство по планинско колоездене във Вал ди Соле, Италия. Изабела Янкова даде най-доброто време и е новият световен шампион в тази категория! Празненството може да започне сега!

Горе е официалното класиране, а долу е скрийншот от резултатите на живо, на който се виждат и контролните времена на Изабела.

За първи път български състезател по планинско колоездене печели подобна титла! Това е успех, който изглежда колкото невероятен, толкова и логичен след два сезона, в които Изабела покоряваше нови и нови върхове, докато стигна до най-високия възможен в момента – Световното първенство и победа в нейната възрастова група.

Надявам се, даже вярвам, че това ще е само поредното стъпало за Изи по пътя ѝ към още по-големи успехи. Пожелавам го и на нея, и на нас, българските фенове, за които всяко нейно участие носи радост и положителни емоции! Браво, Изи, честито!

Реклама

One Response to “Световно първенство 2021: Изабела Янкова спечели шампионската титла в спускането при девойките!”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>