Магазин и сервиз Bike Center вече и във Варна

Дългоочакваното от всички фенове на колоезденето във Варна отваряне на магазин Bike Center вече е факт! До този момент любителите на колелата от морската столица можеха да поръчват само през онлайн магазина на Bike Center.

Вече освен възможността да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, те ще могат да ползват и висококвалифициран велосипеден сервиз. Всеки клиент ще може да разчита на компетентно обслужване от нашите консултанти, които също така са и страстни колоездачи.

Царството на велосипедите се намира на улица Пирин №2 и ще бъде на разположение на колоездачите през всеки един ден от седмицата. Разбира се освен стотици колела, в магазина ще може да намерите абсолютно всичко свързано с колоезденето – компоненти, аксесоари, екипировка, електроника и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса вече са на разположение на варненци – Cube, Specialized, Shimano, Sram, Thule, Muc-off, Stan’s NoTubes, Michelin, Abus, Alpinestars, Ride Concepts и много други. Разбира се, в магазини Bike Center ще може да намерите и една от любимите марки на българите – Cross. 

От тази година в гамата на фирмата навлязоха и така практичните тротинетки – за деца, възрастни, както и електрическите модели на гиганта в сферата Micro.

Bike Center Варна е 16-ият магазин на веригата като обектът отговаря на високите изисквания на фирмата за качествено обслужване и коректно отношение към клиентите.

Привържениците на онлайн пазаруването пък вече може да използват опцията за взимане от магазин. Посетителите на сайта www.bikecenter.bg могат да проверят мигновено дали даден артикул е наличен в съответния магазин, като използват таба „наличност по магазини“. Повечето продукти в каталога на Bike Center също така могат да бъдат поръчани и с индивидуално запитване.

Вземайки под внимание извънредната епидемиологична обстановка, в магазини Bike Center служителите носят маски и дезинфектират периодично помещенията. Влизането на клиенти също става само с маска и до трима души. Възможно е и безконтактно плащане с карта.


Адрес: Варна, ул. „Пирин“ 2
Тел. за връзка: 0892245390

Работно време:
Понеделник – Петък 10:00 -19:00 часа
Събота 10:00 – 18:00 часа
Неделя: 11:00 – 17.00 часа

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>