Магазини „Стената“ с награда от Time Heroes

Магазини „Стената“ бяха номинирани и получиха награда в категория „малък бизнес с голямо сърце“ в годишните награди на TimeHeroes за доброволческата акция в Драгоман.

TimeHeroes е най-голямата и популярна доброволческа организация в България. За нас като социално отговорна компания е повече от чест да бъдем включени в номинациите, а самата награда е уникално признание.

Повече тук: https://awards.timeheroes.org/winners-2020

Благодарим на TimeHeroes за това, че правят света по-добър, и затова, че видяха в нас герой и кауза, която си заслужава!

Благодарим и на доброволците, които се включиха в акцията, защото без тях нямаше да има събитие!


От тази година магазини Stenata се включват като партньор в още една кауза посветена на вековните дървета. Първата ни стъпка в тази насока е събиране на средства за създаването на информационна банка за тези важни обекти и оказване на помощ в процеса на тяхната регистрация. 5 лв. от всяка регистрация от състезанието ни Десети Байк и Рън за Чепън – Адреналин с Кауза 2 ще бъдат предоставени на кампанията „Да съхраним вековните дървета на България“. Това е само начало в подкрепата на този дългосрочен проект.

Повече тук: https://chepan.stenata.com/adrenalin-s-kauza/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>