Explorer – нова колекция мъжко облекло от Shimano

В началото на март Shimano представи нова колекция дрехи, наречена Explorer. Девизът, който я съпровожда, звучи така: „Тази екипировка е направена за пътеките, не за гардероба!“.

Основните акценти по отношение на новата линия Explorer са:

Широко предназначение – новата серия е насочена както към новаци, които правят първите си стъпки в планинското колоездене (и дори не само в него!), така и към запалени любители с хиляди километри зад гърба си, които търсят екипировка, подходяща за широк диапазон от условия.
Високо качество – продуктите в тази линия използват внимателно подбрани материи и технологии, заимствани от професионалните серии на Shimano.
Достъпна цена – една от основните задачи пред новите продукти е да направят удобното колоездачно облекло достъпно за по-широк кръг от хора.

Реклама

Фланелките Kita (с къс ръкав, ХС кройка) и Myoko (къс и дълъг ръкав, по-отпусната кройка) са налични в няколко цвята, които се връзват добре не само с останалите продукти в линията Explorer, но и с много от обувките и други продукти и аксесори на Shimano. Джърситата с изработени от дишащи и бързосъхнещи материи, осигурявайки максимален комфорт през лятото, а през по-студените месеци могат да се ползват както като първи слой, така и като междинен.

Якето Nagano Variable Jacket е изключително универсален продукт – ветроустойчиво, водоустойчиво и дишащо, то е с компактни размери и може да ви запази сухи и топли при рязка промяна на времето или в ранните и късни часове на деня.

Късите панталони Fukui също са достатъчно леки и дишащи, за да карате в пълен комфорт през горещите дни, но също така предлагат защита срещу дъжд и кал, ако условията се сменят по време на карането.

Всички продукти от серията Explorer се очакват в магазините още през март 2021 г.

https://bike.shimano.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>