Lezyne обнови гамата си от мулти-инструменти

През февруари 2021 г. Lezyne представи изцяло обновената си колекция от мулти-инструменти. Целта на обновлението е да направи тези популярни продукти на компанията още по-удобни и функционални, а качеството на изработка и издръжливостта са основни приоритети за американския производител.

Обновената колекция включва общо 23 продукта, които са групирани в пет серии. Обща за всички тях е промяната в дизайна на страничните панели, които служат като рамка за инструментите и като дръжка, когато човек борави с тях. Новата форма на панелите „с плавен радиус“ е проектирана за по-удобен захват и за намаляване на теглото. При сериите V Pro, SV Pro, Super V и Super SV има дори специално оформени места за палеца, така че да може по-удобно да прилагате повече сила при работата.

Всички модели са преосмислени като брой и вид функции с оглед на съвременните маунтин байкове и нуждите на техните собственици. Някои от „по-богатите“ мулти-инструменти включват глава/дозатор за патрон със сгъстен въздух, пила/шило за ремонт на безкамерни гуми и други полезни неща.

При всички серии без Rap II отделните елементи на продуктите са произведени във фабриката на Lezyne при спазване на максимално ниски допуски и стриктен контрол на качеството. Специално внимание е отделено на антикорозионната защита на продуктите, което включва и внимателен подбор на най-добрите материали и технологии. При RAP II, V Pro и Super V е нанесено специално антикорозионно покритие в черен цвят, а при SV Pro и Super SV е използвана неръждаема закалена стомана от Япония.

Реклама

Rap II

Инструментите Rap II са с начална цена $12.99, което ги прави най-достъпни в гамата на Lezyne. Най-комапктният и базов продукт е с 6 функции, а най-скъпият е с 25, включително и с глава за CO2 патрон.

V Pro

Серията V Pro като цяло е с по-опростен дизайн и по-малък брой функции (между 5 и 17 при различните модели), фокусирайки се само върху най-необходимото.

SV Pro

SV Pro предлага същите варианти като V Pro, само че тук елементите са изработени от неръждаема стомана, а страничните панели са от алуминиева сплав.

Super V

Super V включва само два модела, но всеки от тях с много функции – 22 или 23. Черният цвят показва, че стоманените елементи са с антикорозионно покритие.

Super SV

Отново само два модела, почти идентични със Super V, само че и тук елементите са изработени направо от неръждаема стомана, което прави и цената малко по-висока.

Всички продукти можете да разгледате тук: https://ride.lezyne.com/collections/bicycle-multi-tools.


Харесва ли ви съдържанието на MTB-BG.com?

Искате ли и занапред да има достатъчно от него? Вече можете да подкрепите дейността ни чрез Абонамент за физически лица.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>