SCOTT SPORTS имат нов дистрибутор за България

SCOTT SPORTS определи ROM-Eurotrade SRL като техен изключителен велодистрибутор за България.

Givisiez, Switzerland. SCOTT Sports има удоволствието да обяви, че ROM-Eurotrade SRL е техният нов изключителен представител за България. В продължение на много години двете компании работеха в добро сътрудничество, засилвайки присъствието на марката в Румъния.

“Благодарение на добрите резултати при дистрибуцията на няколко марки в България, ROM-Eurotrade има задълбочени познания за пазара там и е идеалният партньор за постигане на растеж и по-голям пазарен дял за продуктите и аксесоарите на Scott в региона.“, споделя Adrian Zahnd, мениджър на износа в SCOTT Sports.

Сътрудничеството започва веднага и в него е заложен добре структуриран подход към предварителните поръчки за колекция 2022. За повече информация можете да се свържете с Rom-Eurotrade SRL или SCOTT-Sports.

Реклама

Информация за SCOTT Sports
SCOTT SPORTS е международна компания за спортни стоки с глобален подход, която проектира, развива, пласира и продава продукти за колоездене, зимни спортове, бягане, моторни спортове и други занимания на открито. Освен Scott, портфолиото на компанията включва марките Syncros, Bergamont, Bold Cycles, Avanti, Malvern Star, Dolomite, Powderhorn, Bach, Lizard и Outdoor Research. Дейността на Scott Sports се ръководи от главния офис в Живизие, Швейцария. Компанията има над 1,500 служители в цял свят и оперира в повече от 100 държави.

Текст: Scott Sports
Снимки: Simon Ricklin и Scott Sports

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>