Продукти за феновете на Martobas project

Мартин Иванов (Martobas project) е един от най-ревностните фенове на спускането, които познавам. В последните няколко години той неуморно обикаля DH състезанията в България и ги отразява в своите видеоклипове, които обикновено публикувам и тук в MTB-BG.com, за което му благодаря! Вярно е, че Марто не разполага с професионална техника и клиповете му са любителски, но той компенсира това с много желание и всеотдайност, което му е спечелило не един и двама почитатели.

Именно за тях, пък и не само, е предназначена колекцията от брандирани тениски и суичъри, която Марто представи наскоро. Дрехите се предлагат в голямо разнообразие от цветове и с поне два варианта на щампата. Излишно е да казвам, че с покупката на такъв продукт всеки фен на Martobas project реално подпомага неговата дейност, а освен това се сдобива и с готина дреха. Много от верните му почитатели вече се показаха във Facebook с такова облекло – ако харесвате това, което Марто прави, или пък просто ви допада дизайнът на тениските и суичърите, можете да научите повече и да поръчате чрез тази Facebook страница: https://www.facebook.com/MBprojectFans/.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>