Нови и интересни продукти: Scott Stego Plus

Една от най-новите каски на Scott е следващото поколение на АМ/ендуро модела Stego. Освен с по-съвременен и изчистен дизайн, Stego Plus може да се похвали и с още няколко полезни неща.

scott-stego-plus-helmet

Конструкцията включва не само класическата основа от EPS пяна, допълнена от системата MIPS, но и специални полиуретанови вложки, които се грижат за поемане на по-слаби удари.

Отворите за вентилация, особено тези в предната долна част, точно над веждите, се грижат не само за обдухване на главата, но и за проветрение на маската, ако карате с такава. От задната страна пък има силиконов панел, който пречи на ремъка на маската да се хлъзга по черупката. Когато поискате да я свалите от лицето си и да я „затъкнете“ под козирката, последната е предвидена за това и може да се повдигне достатъчно високо. Козирката може да се сменя и с друга, която е включена в комплекта и има интегрирана приставка за екшън камера.

Реклама

Системата за притягане HALO 360 е с удобен върток на тила, а освен по хоризонтал (широчина), може да се регулира и по вертикал.

Stego Plus се предлага в три размера (S, M, L) и шест цвята, а теглото на каската е около 420 грама.

https://www.scott-sports.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>