Magicshine предлага фар със светлинен поток 8000 лумена

Искате да превърнете нощта в ден? Едва ли ще имате проблем да го направите с модела Monteer 8000S Galaxy на китайската компания Magicshine.

Фарът използва общо 5 светодиода от последно поколение CREE XHP 50.2, като горните три са с 32° светлинен лъч, а долните с 21°. В това отношение можете да избирате между три режима – да работят само горните (за по-разпръсната светлина), само долните (за фокусиран лъч) или и двата реда (за максимално добра осветеност в центъра и периферията). При всеки от тези режими имате допълнителен избор между 4 степени на сила и пети, мигащ режим. При най-високата степен и работа на двата реда диоди фарът генерира внушителен светлинен поток – цели 8000 лумена.

За да подсигури тази мощ с достатъчно енергия, производителят е включил в комплекта външна батерия с капацитет 10000mAh, която може да се прикрепи към рамката (ако фарът е на кормилото) или да стои в раницата (ако е монтиран на каската). В горната таблица се вижда на колко часа светене може да разчитате при различните режими.

Реклама

Не знам кой би имал нужда от подобна светлинна мощ, но ако има такива хора, ще са им нужни и 399 щатски долара, за да си осигурят притежанието на Monteer 8000S. За повече информация: https://www.magicshine.com/

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>