Нови и интересни продукти: Headspace 35 от Farr

Farr е компания, базирана в далечна Австралия, а един от най-новите им МТБ продукти, лапата Headspace 35, е създадена след успешната реализация на друга подобна лапа, предназначена за gravel и туристически велосипеди, която е с дължина 70 мм и скоба за кормило 31.8 мм.

При Headspace 35 дължината е намалена до 50 мм, а диаметърът на кормилото е 35 мм (оттам и името), като производителят все пак е предвидил възможност за монтиране и на 31.8 мм кормило чрез използване на преходници, които се купуват допълнително.

Както се вижда от снимките, интересното при този продукт е дизайнът. Farr го наричат „ретро-вдъхновен“, но конструкцията и изработката със сигурност са съвсем модерни. Най-характерното за Headspace 35 е широката зона за захват на кормилото – цели 80 мм. Според производителя това увеличава коравината в кормилната област, която при 35 мм диаметър и без това не е никак малка. В този смисъл продуктът може би няма да е подходящ за всеки, но ако човек търси такъв ефект, цената на лапата е 105 щатски долара, а теглото 142 грама.

https://ridefarr.com/


Реклама

Харесва ли ви съдържанието на MTB-BG.com?

Искате ли и занапред да има достатъчно от него? Вече можете да подкрепите дейността ни чрез Абонамент за физически лица.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>