Нови и интересни продукти: VHS 2.0 Slapper Tape

VHS идва от Velocity Hucking Systems, каквото и да са имали предвид с това създателите на марката. Съвпадението с добре познатия от 90-те стандарт за видеокасети обаче никак не е случайно, както може да се види и от опаковката на продукта.

А Slapper Tape всъщност е нещо простичко и обикновено, но за някои карачи доста важно – протектор за подверижната тръба на рамката (т.нар. chainstay). Това не е нито първата, нито последна предпазна лента, създавана за целта, но продуктът на VHS се отличава с дизайна си, наподобяващ блокчета шоколад (сравнението е на самия производител), като в случая блокчетата са гумени и са пълни с въздух. По този начин те поемат меко всички удари на веригата и според VHS заглушават напълно шумовете от нея, което и основната цел.

Реклама

Slapper Tape може да бъде срязана до желаната от потребителя дължина, а монтажът ѝ е съвсем лесен – просто я залепвате и започвате да карате.

2.0 ще рече второ поколение на продукта – в него са направени няколко подобрения: материалът е по-добър, а основата е по-широка (70 мм), което позволява хубаво да се облепи тръбата, без значение от формата ѝ.

Цената на VHS Slapper Tape е 44.99 новозеландски долара, което е около 50 лв.

https://vhsmtb.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>