BAZE се премести на нов адрес

През изминалата седмица магазин и сервиз Baze се премести на нов адрес, където ще ползва малко по-голямо като площ помещение, даже и на два етажа, като междувременно и поразшири дейността си – освен за велосипеди, там вече (официално) ще полагат грижи и за мотоциклети, а също и за ски и сноуборд през зимния сезон. И ако тази новина може да бъде още по-добра, новият адрес всъщност е на същата улица, само на 50-100 м разстояние от предишния (в посока бул. „България“), а още по-конкретно: София, ул. „Хайдушка гора“ №135.

За подробности може да погледнете и във Facebook страницата на BAZE: https://www.facebook.com/baze.bg/posts/1615771781924415.

Успех и все повече доволни клиенти и на новия адрес!

П.П. Процесът на подреждане и наместване на нещата все още продължава, така че снимките са временни и си запазвам правото по-нататък да ги сменя с по-добри, които ще показват помещенията в завършен вид.

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>