Нови седалки Crosser във Velosiped.bg

Новите модели велосипедни седалки CROSSER ще Ви очароват с агресивния си дизайн и различни цветове, придаващи на байка Ви завършен вид. Наред с това може да разчитате и на високо качество. Например, водонепромокаемостта на покривната материя осигурява бързо почистване, а формата и твърдостта са подбрани така, че да са удобни за широк кръг колоездачи. Разбира се, достъпната цена също е запазена марка на продуктите Crosser.

За планински велосипеди има два нови модела.
CROSSER D2405 е предназначена за деца и младежи и струва 15.90 лв. CROSSER D2605 е любителски модел за възрастни и струва 19.80 лв.

Вижте всички варианти на тези продукти тук: https://velosiped.bg/blog/post/novi-velo-sedalki-crosser.html.

Освен тези два модела в многобройните им цветове, във Velosiped.bg можете да намерите и няколко нови седалки за градски велосипеди. Комфортът, който те осигуряват, е съвсем реален, благодарение на MEMORY GEL и MEMORY FOAM технологиите. Мемори пяната гарантира перфектното прилепване към тялото и осигурява постоянна ефективност за оптимален комфорт при движение. Подложките, изработени от гел, обират вибрациите и гарантират една плавна и сигурна езда.

Вижте новите градски седалки тук: https://velosiped.bg/blog/post/novi-modeli-gradski-sedalki-za-velosiped-crosser.html.