Супер промоции през септември в Bike Center

Есента наближава, но не и краят на сезона – за някои хора сега започва най-хубавата му част. А за много потребители последните месеци от годината са и период за активни покупки на продукти с намалени цени. Ако си от тях, пък и да не си, виж някои от намаленията и специалните предложения на магазини Bike Center през месец септември:

Екипировка

Защото е удобна;
защото е функционална;
защото изглежда добре;
и защото сега можеш да я купиш още по-изгодно!

https://www.bikecenter.bg/promo/ekipirovka-promo/

Specialized Rockhopper

Rockhopper е един от класическите модели на Specialized с дългогодишна история, но това не означава, че не е модерен. Тъкмо обратното – за 2021 г. той бе обновен, а още сега можеш да го купиш дори и с намаление!

https://www.bikecenter.bg/catalogsearch/result/?q=rockhopper

Science in Sport

Science in Sport е водеща компания, която разработва и произвежда спортни добавки за професионални спортисти и атлети ентусиасти. На SiS се доверяват колоездачът на писта Сър Крис Хой, професионалният колоездачен отбор TEAM SKY, плувецът Адам Пийти, футболният отбор Манчестър Юнайтед, Националният отбор по колоездене на Великобритания, както и редица олимпийски медалисти в областта на плуването, тениса, бокса, гребането, хокея и колоезденето. Сега продуктите им са с по-ниска цена, така че едва ли има по-добър момент да ги пробваш или да се запасиш за предстоящите през есента състезания!

https://www.bikecenter.bg/science-in-sport/

Garmin

Отскоро продуктите на Gramin се предлагат и в магазини Bike Center, а в момента някои от тях са включени и в промоция. Избери своя надежден уред за спорт и навигация тук:

https://www.bikecenter.bg/garmin1/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>