В Троян откриват сезона в края на май с ново трасе

Във Facebook се появи едно интересно събитие от троянския клуб Mountain Hill, което на пръв поглед изглежда просто като сбирка за откриване на сезона, но всъщност една от основните идеи е да бъде представено и карано новото трасе за спускане над града, наречено „Пружината“.

То се намира в м. Турлата, където е и предишното трасе, добре познато от няколкото състезания, проведени на него преди години (когато рокендролът беше млад!), но двете не се припокриват. Частична представа за новоизградената пътека може да добиете от това видео:

Добрата новина е, че старото трасе също функционира, така че също е включено в програмата за каране. Ето ги подробностите, копирани от събитието във Facebook:

Здравейте, приятели!

Заповядайте да покараме на новото трасе в Троян, наречено „Пружината“.Направено от момчетата от града и клуб Mountain Hill. Намира се в местността Турлата (над църквата и тенис кортовете).

Програмата е:

30.05. – караме по новото трасе, а също ще караме и по старото трасе на Mountain Hill-Open DH.

31.05. – продължават каранията в Троян, а ако има желаещи, ще направим едно Беклеме, да си припомним Mega Enduro Mountain Hill.

Ще помоля желаещите за Беклемето – Mega Enduro за 31.05. да потвърдят предварително до 28.05. на лично.

Чакаме Ви!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>