Dib Sports комбинира в едно бутилка и кутия за съхранение

В последните години колоездачните бутилки отново стават доста популярни, при това не само те, но и някои други аксесоари, имитиращи тяхната форма – например кутии за инструменти като Lezyne Flow Tool Caddy Pro или Specialized KEG Storage Vessel, резервни батерии за е-байкове и др. В тази категория попада и един нов продукт на американската компания Dib Sports, като Dib идва от „Do it better“.

Dib Bottle се състои от общо пет части, като съчетава в едно два основни елемента – бидон за вода (или други течности) и кутия за съхранение на различни дреболии (може да са енергийни десерти и гелове, може да са инструменти и други дребни вещи. Всяка от двете части си има капак, а когато ги съедините, те приемат формата на класическа колоездачна бутилка, придържани от силиконов пръстен и от специално оформените контактни зони, чиито изпъкнали и вдлъбнати елементи съответстват един на друг.

Най-лесно ще добиете представа, ако гледате този видеоклип:

Както става ясно и от него, Dib Bottle се предлага в два размера, като разликата е в „половинката“ за водата – в единия случай тя е с вместимост 320 мл, а в другия 480 мл. „Кутията“ във всички случаи е с обем 340 мл.

За повече подробности можете да разгледате сайта на производителя: https://dibsports.com/.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>