Извънредни новини в извънредно положение!

ВАЖНО!!! Щабът на Колоездачната елитна, научна и епидемична федерация (КЕНЕФ) обяви нови мерки за безопасно практикуване на колоездачния спорт в условията на пандемията от новия вирус Ко?Не!20.

На извънредното спешно заседание на УС (известен като Щаба), което започна вчера в 19:30 при стриктно ползване на добре отлежали дезинфектанти, бяха взети следните решения:

1. Пролетта да не идва! Зимата никъде не е тръгнала!

2. Всички картотекирани състезатели да се запасят с дезинфектанти, препоръчват се тези на гроздова и сливова основа!

3. Българските серии по колоездене да бъдат трансформирани в Български серии по лъзгане, за да бъдат подпомогнати зимните курорти с оглед слабия пролетен сезон от декември до февруари. Всеки участник ще може да избира с какво да се лъзга – велосипед, сноускуут, скибайк, ски, сноуборд, шейна, подг*зник и др.

4. Първото събитие за сезона да бъде проведено още на 1 април 2020 по писта бул.„Черни връх“, тъй като Витоша и градските паркове са затворени. С оглед на това по изключение е позволено участие в състезанието и с МПС.

Заседанието бе закрито в 04:24 часа поради изчерпване на дезинфектатите.

Реклама
Етикети:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>