Българска федерация колоездене набира съдии

Българска федерация колоездене (БФК) започва да набира кандидати за съдии за първо ниво във всички направления на колоездачния спорт. Както е известно на по-запознатите с темата, в България от години има недостиг на добре обучени и мотивирани хора за тази дейност, и макар че в момента провеждането на състезания и други събития е под карантина, рано или късно всичко това ще отмине и спортният живот ще бъде възстановен, а с него и нуждата от квалифицирани съдии по колоездене.


Всеки, който има интерес към подобно занятие, може да попълни следния формуляр:

https://forms.gle/4YSydsGidBUpGTRS6

Засега няма някакви особени изисквания към кандидатите, освен да са мотивирани за подобна работа и да НЕ се състезават в дисциплината, в която ще упражняват дейност като съдии.

Веднага щом бъде възможно (т.е. когато отпаднат ограничителните мерки във връзка с епидемията от COVID-19), кандидатите за съдии ще преминат безплатен курс, след което вече ще могат да изпълняват такива задължения в състезанията по колоездене.

За повече информация следете:

Страница на БФК във Facebook

Уебсайт на БФК

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>