Новите главини HEX DRIVE на SPANK Industries зацепват на всеки 3.5 градуса

Spank Industries са известни с качеството на своите кормила и капли, но сега обявиха нова серия главини, наречена Hex Drive, която се характеризира с много бързо зацепване на храповия механизъм.

За да го постигнат, Spank използват пръстен със 102 зъба (оттам идват тези 3.5 градуса на зацепване), към който захапват шест броя „кученца“ (което дава и името на продукта), всяко с по 3 зъба –  това прави общо 18 контактни точки и те гарантират здравината и издръжливостта на механизма.

Главините са анодизирани в черен цвят, с алуминиев корпус и „барабан“ (при варианта за е-байк барабанът е стоманен). Големият размер на лагерите и усъвършенстваната система от уплътнения гарантират издръжливост и минимална нужда от поддръжка.

Hex Drive са налични във варианти HG, XD и Microspline с алуминиеви барабани и споменатия стоманен барабан за е-байкове, а конкретно вариантите за маунтин байкове са:
– с 28 отвора за прави спици, Boost проходна ос (идеален за Enduro/АМ)
– с 32 отвора за стандартни (J-hook) спици, Boost или обикновена проходна ос (подходящи за DH, Freeride, All mountain).

Реклама

Предните главини са с тегло 147 г и струват $99.00, а задните започват от 300 г с цена $199.00.

Повече за новия продукт можете да прочетете тук: https://spank-ind.com/blogs/news/spank-industries-announces-new-hex-drive-hubs

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>