Wolf Tooth ReMote BarCentric – интересна команда за понижаващи колове

Wolf Tooth e американска компания, която предлага доста полезни продукти за различни системи от велосипеда, включително и команди за понижаващи колове. Най-новата такава команда е предназначена за хората, които все още карат с 2 или 3 венеца отпред или имат команди за заключване на окачването от лявата страна на кормилото и поради това не могат да монтират там тяхната стандартна команда ReMote.

ReMote BarCentric се отличава на първо място с конструкцията си, при която кормилото служи не само като основа за монтиране на командата, но и като ос, около която се завърта лостчето за задействане на кола за седалката. Производителят твърди, че по този начин командата става много компактна (заема само 14.5 мм от кормилото), удобна и с леко задействане. По отношение на размера бих могъл да поспоря, доколкото на пазара има и други команди, които заемат приблизително същото място. По-скоро бих казал, че издадената напред част, която цели да заобиколи спирачните лостчета, е това, което би могло да спести известно преплитане на брони и маркучи. Дизайнът на BarCentric позволява на практика да я завъртите във всяко удобно за вас положение около кормилото, така че да не си пречи с останалите компоненти и да е лесна за достигане и опериране. Лекото действие на лостчето е подпомогнато от качествен лагер Enduro.

ReMote BarCentric тежи 41 грама и е съвместима с всички понижаващи колове за седалка, които се задействат с жило.

Цената ѝ е 170 лева (да, в сайта на Wolf Tooth можете да видите цените на различните компоненти и в родна валута, а също и да поръчате директно до България, като в процеса на поръчката ще бъдат сметнати и дължимите мита и данъци).

https://www.wolftoothcomponents.com/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>