YT добави алуминиев Jeffsy Base към колекцията си за 2020 г.

Когато представиха новото поколение на модела Jeffsy, то включваше само велосипеди с карбонови рамки. И макар че цените на германската компания за онлайн продажби са едни от най-добрите на пазара, със сигурност има и достатъчно потребители, които биха предпочели (по финансови или други причини) да си купят байк с алуминиева рамка, но със същите геометрия, окачване и дизайн.

Година по-късно такъв модел вече е налице – ще го намерите в каталога на YT под името Jeffsy Base в два цвята, които са кръстени съответно  Twotone Blue и Black Magic.

Реклама

Както е характерно за цялата линия, Jeffsy Base се предлага кактовъв версия с 29-цолови колела, така и с 27.5, а размерите на рамката са цели пет броя – от S до XXL. Окомплектовката (като изключим разликите, дължащи се на размера на колелата) е еднаква и включва вилка Rosc Shox Yari RC, заден амортисьор RockShox Deluxe Select и задвижване  SRAM SX Eagle с 1х12 скорости.

Цената за Европа е 2299 евро, а пълни подробности, включително и за геометрията, можете да видите в сайта на производителя: https://www.yt-industries.com/

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>