Максимумът от GoPro – сега!

Ако броите поколенията на екшън камерата GoPro Hero, стигнали са до осмото. Наред с него обаче, през есента на 2019 г. компанията представи и един нов тип камера, носеща нескромното име MAX. Дали е оправдано? Преценете сами!

GoPro Max съчетава три камери в едно, осигурявайки на модерните таланти във всяка сфера отличен инструмент за всестранна изява. Камерата е с два обектива, от всяка страна по един, защото може да снима както като обикновена камера Hero с отличната стабилизация Max HyperSmooth, така и като 360-градусова камера, при това с резолюция до 6К. И ако това не е достатъчно, с шестте си микрофона, които осигуряват отличен стерео звук и 360-градусово аудио, GoPro Max е подготвена и за всеки влогър, който пожелае да се възползва от компактните ѝ размери.

По отношение на екстремните спортове, откъдето започна историята на GoPro Hero, към стабилизацията HyperSmooth е добавена и функция за подравняване по хоризонта. Тя се ползва по желание, така че всеки може да я включи или изключи в зависимост от целта, която иска да постигне при снимането. По отношение на звука е налична и възможност за заглушаване на вятъра, която подобрява клиповете на тези, които практикуват спортове на открито.

Лещите на камерата също са подобрени, а освен това са две. Това позволява не само да снимате 360-градусови клипове, но и да избирате между 4-различни режима на „изглед“ – Narrow, distortion-free Linear, Wide и Max SuperView (най-широкоъгълния изглед от GoPro до момента). От задната страна на камерата има и дисплей, чрез който можете да виждате какво снимате.

Като стана дума за 360-градусово видео, чрез софтуера към камерата и приложението за телефона можете лесно да трансформирате подобни кадри към нормални и обратно. Разглеждане, редактиране и споделяне – всичко може да става от телефона ви.

Реклама

Функцията PowerPano ви помага да правите 270-градусови панорамни снимки с отлично качество, без изкривявания, с едно натискане на бутона.

Max TimeWarp пък е функцията, която се грижи за заснемане на TimeLapse серии от снимки със стабилизация на образа.

Както се очаква от всяка екшън камера, GoPro Max е със здрав корпус и е водоустойчива до 5 м дълбочина. Ако желаете да защитите обектива допълнително, можете да монтирате предпазна леща.

Заради всичко това GoPro Max е по-скъпа от традиционните модели Hero – препоръчителната цена за Европа е €529.99 с включена 64GB карта. Но и възможностите ѝ са по-големи…

https://gopro.com/

Етикети: , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>