Nomad Team с идея за зимно изкачване на Черни връх

Приятелите ни от Nomad Team не се плашат от зимата и са добре подготвени за всякакви условия, дори и когато става дума за каране на байкове по сняг. В тази връзка те смятат да закрият годината с едно каране до Черни връх и обратно в края на декември, когато се надяват, че снегът горе ще е достатъчен за тази цел.

Важно е да отбележа, че макар да са туристическа агенция, в случая не става дума за организирано туристическо каране. Напротив, всеки участник ще пробва интересното изпитание на своя отговорност. Затова и таксата за участие е кръгла нула! 🙂

Nomad Team все пак ще предложат в ограничено количество някои допълнителни услуги – транспорт до началната точка (максимум 7 човека с велосипеди) и байкове под наем.

Събитието е планирано за 28 ИЛИ 29 декември – конкретният ден ще бъде избран според метеорологичната обстановка, като пак тя ще определи дали карането изобщо ще се състои. Стискам им палци времето да е с тях!

Повече подробности можете да научите във Facebook: https://web.facebook.com/events/441315630077548/

Записванията се правят тук: https://www.nomadteam.bg/contacts/250

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>