Biking Tours | Ендуро уикенд над тепетата

За 9-10 ноември, ако прогнозата за времето е хубава, Biking Tours планират едно каране по някои от многото хубави пътеки край Пловдив.

ПРОГРАМА

Ден 1, 9.11.2019 г.

Пътуваме от София през Пловдив до местност Бяла Черква. През днешния ден ще се опитаме да направим максимален на брой спускания по интересни и разнообразни пътеки, слизащи в различни населени места в подножието на планината. Куклен, Белащица, Храбрино!

Ден 2, 10.11.2019 г.

Втория от дните ще повторим избрани от групата пътеки, и ако времето позволява може да направим малки отклонения, за да спуснем някой интересни птеки към Асеновград

Реклама

Нощувка: Предстои да уточним

Храна: Предвидете си храна за дневните карания, за да не разхищаваме време в ядене по кръчми.

Транспорт: Пътуваме организирано, като транспортът тръгва в 7:00 ч. на 9.11.2019 г. от паркинга пред Нац. стадион „Васил Левски“ в София и се връща отново там в неделя 10.11.2019 между 20-21 ч.

––––––––––––––––––––––––––––––-

ГРУПАТА ЩЕ БЪДЕ ОГРАНИЧЕНА ДО 7 УЧАСТНИКА

Това каране ще се проведе при прогнози за положителни температури и минимална вероятност за дъжд!

Внимание, този тур е подходящ само за хора над средно ниво планинско колоездене и изисква задължителна екипировка -каска и наколенки! Пътеките са стръмни и технични и изискват добри умения. Моля, имайте това предвид!

Може да определите нивото си тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/special/tips/4294-tips-2016-mtb-bg-bikeschool-level-test.

––––––––––––––––––––––––––––––-

Организационна такса за събитието е 100 лв. и включва: инструктор/водач, застраховка “Злополука“.

Транспорт и трансфери за участници и велосипеди по маршрута се заплаща допълнително 30 лв./човек с велосипед.

Таксата не включва: нощувка, храна и лични разходи!

Внимание!!! В случай, че регистриран участник се откаже три дни преди датата на събитието, е длъжен да заплати 50% от стойността на организационната такса като неустойка!

Записването става на e-mail: [email protected] или на тел. 0888881245 – Нено Делирадев.

Краен срок за записване: до запълване на групата.

https://www.facebook.com/events/646367352555268/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>