10 продукта за лято 2019 от Drag Zone

Лятото вече не е само наужким и докато кроите планове как да го изпълните с колоездачни приключения, не е зле да хвърлите един поглед и към тези предложения от страна на Drag Zone – може някое от тях да ви е от полза!


Велосипед Hardy Base

Трудно е да си представим лятото без колело! Ако тепърва смятате да пробвате удоволствието от карането на планински велосипед, базовата версия на Hardy е добра първа стъпка, докато се уверите дали леенето на пот при изкачванията и адреналинът при спусканията са вашето нещо.

С цена под 1000 лв. този байк е наистина достъпен за всеки и макар че няма как да блесне с компоненти от висок клас, окомплектовката му е напълно адекватна за любителско каране по пресечен терен и велосипедът няма да ви изостави при първото излизане в планината.

Всъщност Hardy, дори и в този базов вариант, се отличава с нещо много важно – геометрията. Начинаещите колоездачи често пренебрегват това понятие, може би звучащо неясно за тях, но всеки по-напреднал с материята ще ви каже, че геометрията е едно от най-важните неща в планинския велосипед. Сред велосипедите в този ценови клас трудно ще намерите такъв с по-модерни показатели от твърдака на Drag – 68.5° челен ъгъл (69° за 29-цоловите байкове), адекватна дължина на предния триъгълник и общо пет размера, от които два с 27.5-цолови колела и три с 29-цолови.

Разбира се, имате избор и между три цвята, но за такава лятна статия ние избрахме „най-слънчевата“ разцветка.

899.00 лв. от DragZone


Велосипед Drag Master TE 2018

Ако вашата представа за лятото включва и дълги карания по асфалтовите пътища, тогава отново сте на правилното място. Drag имат десетилетия опит в шосейното колоездене, а моделът Master TE е подходящ първи велосипед за всеки, който иска да пробва тази част от спорта. Комфортната геометрия ще ви позволи да отмятате километър след километър, без да усещате умора и напрежение, а компонентите от серията Sora на Shimano гарантират дълга и безаварийна употреба.

850.00 лв. от DragZone


Велосипед Creme Holymoly Lady 28″

За да не пренебрегваме и тези дами, които просто искат да се разхождат с велосипед по парковете и крайбрежните алеи, добавяме към предложенията и този неустоим, стилен градски велосипед Creme Holymoly Lady.

Дамската рамка с универсален размер е със специфично извита горна тръба и е максимално лесна за прекрачване при качване и слизане от велосипеда.

Кошницата е оплетена в Полша и добавя към неповторимия стил и важна доза практичност, но ако не държите на подобна функционалност, този аксесоар може лесно да бъде свален. 

За безопасността на пътя се грижат преден и заден фар, а за преодоляване на по-стръмните улици велосипедът е снабден с три вътрешни скорости.

1190.00 лв. от DragZone


Бързосъхнеща тениска Endura Singletrack Lite

Когато термометрите ударят 30 градуса, човек започва да открива някои разлики в качествата на материите. Фланелката Endura Singletrack Lite с отпуснатата си ендуро/АМ кройка и с „памучното“ усещане при допир е изключително комфортна както при каране, така и при ежедневно носене, а синтетичната материя от 65% полипропилен и 35% полиестер е изключително бързо съхнеща и е третирана срещу задържане на неприятни миризми. Скритите шевове са здрави и подпомагат комфортното усещане, а петте размера позволяват да изберете най-подходящия за вас. Има я и в три цвята.

49.90 лв. от DragZone


Къс панталон с подплата Endura Hummvee II

Панталоните на Endura са едни от най-популярните на българския пазар, а това е второто поколение на модела Hummvee. Той се отличава със свободна кройка тип шорти и множество джобове – два задни, два странични и по един малък на всеки крачол. Освен тях са добавени и мрежести отвори за проветрение, които могат да бъдат отваряни/затваряни с цип.

Кръстният колан е регулируем, а от вътрешната страна на панталона е прикрепена сваляща се подплата тип Clickfast с комфортна подложка от серията 200, което прави цената още по-изгодна.

Hummvee е изработен от устойчива синтетична материя с допълнително покритие, предлага се в четири размера и е подходящ както за града, така и за планината.

118.00 лв. от DragZone


Фланелки с къс ръкав Drag Active

Ако сте фенове на марката Drag, можете да се „обзаведете“ за лятото с техните ХС джърсита, налични в мъжки и дамски вариант. Фланелките са с ластични джобове отзад на кръста, в които да държите най-важните неща за каране, и с преден цип от горе до долу, който не само позволява добро проветрение при изкачванията, но и улеснява обличането/събличането.

За мъжкия модел можете да избирате и между два цвята.

Мъжка блуза – 44.90 лв. от DragZone

Дамска блуза – 44.90 лв. от DragZone


Kъс клин с презрамки Drag Active – мъжки и дамски

От същата серия (и със същия дизайн) са и ХС клиновете с презрамки, които са с трислойна антибактериална подложка, която осигурява комфорт при дълги карания. Мрежестите презрамки позволяват добро проветрение и гарантират, че клинът ще стои там, където трябва, без да се смъква или да се нагъва. Със спортната си кройка и три размера, това специализирано облекло е подходящо както за професионални колоездачи, така и за любители.

Мъжки клин – 59.90 лв. от DragZone

Дамски клин – 59.90 лв. от DragZone


Бидон-термос Zefal Arctica

Един изключително подходящ за лятото продукт, който ще запази водата или предпочитаната от вас спортна напитка с освежаваща температура за повече от два часа и половина, дори и в най-големите жеги, без да задържа миризми. Овен това бидонът е и с достатъчна вместимост (750 мл), за да ви подпомага при по-дълги карания.

Релефната капачка на винт гарантира сигурно затваряне и позволява да боравите с нея дори и с колоездачни ръкавици.

Изработен е от 100% рециклиращи се материали, като външната изолация се осигурява от метално фолио и полиетиленова пяна. Дължината му е 259 мм, а теглото 135 грама.

16.90 лв. от DragZone


Изотонична напитка Isostar Hydrate & Perform

И като стана дума за живителни напитки, подпомагащи хората при спортуване, Isostar са лидер на този пазар от доста отдавна.

Hydrate & Perform е изотонична напитка на прах, която се разтваря във вода и подобрява представянето както при активно физическо натоварване, така и при горещо време. Тя попълва изгубените чрез потенето соли и минерали, запазвайки баланса им в тялото на спортуващия, което води до по-добро утоляване на жаждата и по-ефективна работа на тялото.

Кутията съдържа дозираща лъжица и прах, достатъчен за приготвянето на 5 литра разтвор.

Можете да изберете между няколко вкуса.

17.90 лв. от DragZone


Слънчеви очила Dragomir

Спортните очила са абсолютна необходимост за повечето колоездачи, а сега можете да закупите някои от моделите на Dragomir и със солидно намаление.

Flight са предназначени за за любителите на ХС и шосейното каране. Плаките им са един цял елемент с широко покритие, аеродинамична форма и защита UV400. Рамката е изработена от лек и здрав материал Grilamid TR90 със силиконови вложки при носа и ушите за по-добър контакт и повече комфорт.

Gravity са насочени към тези, които карат повече надолу, но са много подходящи и за ежедневна употреба. Рамките са от същия материал, плаките (две отделни) са със сходни характеристики.

И в двата случая продуктът идва в комплект са меко калъфче и стилна кутия за съхранение.

Flight – 79.90 лв. 39.95 лв. от DragZone

Gravity – 64.90 лв. 32.45 лв. от DragZone

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>