Няколко летни предложения от Velosiped.bg

За всеки случай уточнявам, че в тази статия ви представям не продукти, които са подходящи само за лятото, а по-скоро такива, които отскоро са заредени в онлайн магазина Velosiped.bg и можете да сте сред първите, които ще ги пробват.


Нови продукти от SKS Германия – чанти за прикрепване към велосипеда

SKS е един от водещите производители в Европа и света на аксесоари за велосипеди. Едва ли има колоездач с по-голям стаж, който да не е срещал техните помпи и калници, някои от които са еталон в класа си. Сега във Velosiped.bg можете да намерите и голям асортимент от техните добре измислени, висококачествени, здрави и функционални чанти, предназначени за съхранение на инструменти, резервна гума и други дребни принадлежности и с възможност за прикрепяне към различни части на велосипеда.

Най-популярни сред планинските колоездачи като цяло са чантичките, поставящи се под седалката. Характерно за тези на SKS е, че се предлагат с два вида закрепване – класическото е с велкро ремъци, които се прокарват през релсите на седалката и през кола/седалковата тръба. Другият вариант е чрез системата Click, която включва специална катарама, монтираща се от задната страна към релсите на седалката. По този начин тя не пречи за регулиране положението на седалката напред-назад и в същото време осигурява бързо и сигурно закрепване и най-вече много лесно прикачане/откачане на чантата. В този смисъл чантите от типа Click са подходящи за онези колоездачи, които предпочитат често да свалят/слагат чантата от велосипеда.

Чантите под седалката обикновено са сравнително компактни, но с достатъчен обем, за да държите в тях вътрешна гума и най-необходимия арсенал от инструменти. Много от хората, които предпочитат да карат без раница, имат подобна чанта като част от оборудването на байка си. Някои от тях побират и повече – например яке, енергийни десерти или дори компактна помпа, а има дори и такива с обем 1.8 л.

Ето ги моделите, сред които можете да избирате във Velosiped.bg:

Чанта SKS RACER CLICK 800 черна – 41.40 лв.

Чанта SKS RACER STRAPS 800 черна – 36.20 лв.

Чанта SKS EXPLORER CLICK 800 черна – 44.80 лв.

Чанта SKS EXPLORER STRAPS 800 черна – 41.40 лв.

Чанта SKS TRAVELLER CLICK 800 черна – 36.20 лв.

Чанта SKS RACE STRAPS 300 черна – 36.20 лв.

Чанта SKS EXPLORER STRAPS 500 черна – 41.40 лв.

Чанта SKS EXPLORER CLICK 1800 черна – 53.30 лв.

Има, разбира се, и доста други варианти за закрепване на чанта към велосипеда. Обикновено те са популярни сред хората, които търсят по-голям обем, а това най-често са градските колоездачи или велотуристите, които обикалят интересни места предимно по асфалтови пътища.

SKS TRAVELLER EDGE е класическа триъгълна чанта, но със солидна конструкция и от здрави материали, предпазващи съдържанието вътре от дъжд и други въздействия. Вместимостта е 1 литър, закрепването е чрез велкро ремъци. С подобно закрепване и обем е и чантата SKS EXPLORER EDGE, която обаче е с малко по-издължена и правоъгълна форма.

SKS TRAVELLER UP е компактна чанта, която се монтира от горната страна на горната тръба. По този начин тя постоянно е пред очите и на една ръка разстояние от колоездача. Подходяща е за принадлежности, които трябва да са лесно достъпни по всяко време, даже и в движение. От такъв тип е и чантата SKS TRAVELLER SMART, само че тя е с по-голям обем – 1,35 л, както и с различни отделения за съдържанието.


Ръкавици Crosser

Новост в колекцията от продукти Crosser са ръкавиците. Те са с достъпна цена, от здрави и издръжливи материи и с различен тип дизайн – като се започне от типичните ХС ръкавици с „отрязани“ пръсти за максимална проветривост и за лесно боравене с всичко (от телефон до инструменти), мине се през моделите с цели пръсти, сред които има и един от непромокаема материя, който е за по-лошо време, и се стигне до детските ръкавици.

Всички продукти можете да видите тук: https://velosiped.bg/blog/post/novi-modeli-r-kavici-crosser.html


Облекло Crosser

Много са интересни и новите колоездачни дрехи Crosser. Те се отличават с функционален дизайн и добре подбрани материи, които да осигуряват проветривост, но и защита при по-лоша метеорологична обстановка за някои от продуктите. Сред новите предложения ще откриете джърсита (фланелки) с къс и дълъг ръкав, с ХС или АМ/ендуро кройка, клинове (къс и дълъг), къси панталони, както и по-дебели топлещи блузи и ръкави, крачоли и гамаши за предпазване на крайниците в по-лошо време.

Разгледайте всички нови облекла тук: https://velosiped.bg/blog/post/drehi-i-aksesoari-za-koloezdene-crosser.html

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>