Включи се в играта на МТБ-БГ във Facebook за уникални ръкохватки!

В следващите няколко седмици Monster Energy и MTB-BG.com ти дават възможност да спечелиш един комплект страхотни ръкохватки от ограничената серия DMR Monster Energy Deathgrip чрез новата ни Facebook игра. Започваме на 16 април в 19:30 часа!

Условията са съвсем прости – във вторник и в петък ще задаваме по един въпрос във Facebook страницата на МТБ-БГ на адрес: https://facebook.com/mtbbg/. Твоята задача е отговориш правилно на въпроса, като напишеш коментар под  него във Facebook страницата. Преди да зададем следващия въпрос, ще теглим на случаен принцип един печеливш измежду тези, които са отговорили правилно на предишния въпрос, и той ще получи комплект уникални ръкохватки DMR Monster Energy Deathgrip.

Имаме общо десет комплекта, така че играта ще продължи пет седмици – всяка седмица ще има два въпроса (във вторник и в петък), както и две тегления за награди – в понеделник и в петък.

За повече подробности вижте пълните правила на играта:

Играта се организира от MTB-BG.com чрез страницата MTB-BG във Facebook (https://facebook.com/mtbbg/).

Официалният език на играта е български, макар че е позволено да изписвате целия или част от отговора си на английски език. Право на участие в играта имат само физически лица с постоянен адрес на територията на Република България.

Всеки вторник и петък в продължение на 5 седмици ще задаваме по един въпрос, свързан с различни активности на Monster Energy в планинското колоездене и/или с техни атлети. За да участвате в играта, трябва да отговорите на въпроса под оригиналния пост във Facebook страницата на МТБ-БГ (https://facebook.com/mtbbg/). Напишете като коментар верния според вас отговор.

За всеки отделен въпрос се разиграва томбола, в която на случаен принцип измежду подалите верен отговор ще бъде изтеглен един участник, който ще спечели уникални ръкохватки от ограничената серия DMR Monster Energy Deathgrip.

За въпроса от вторник тегленето ще е в петък между 12:00 и 16:00 ч. За въпроса от петък тегленето ще е в понеделник между 18:00 и 22:00 ч.

Изтеглянето на победителите ще бъде на случаен принцип чрез специално приложение и ще бъде записвано във видеоформат.

Всеки има право да участва многократно, т.е. да отговаря на всички въпроси. Един участник обаче може да спечели награда само веднъж, т.е. късметлиите, изтеглени след първите въпроси, нямат право да получат втори път награда, дори и да бъдат изтеглени в някой от следващите кръгове на играта.

Когато в даден кръг бъде изтеглен участник, който вече е спечелил награда, или такъв, който не е дал верен отговор, той отпада от томболата и се изтегля друг участник. Процедурата се повтаря до изтеглянето на участник, който е дал верен отговор и не е получавал награда в предишен кръг на играта.

Всеки участник има право да напише само един коментар, т.е. да даде само един отговор на всеки въпрос. При наличие на повече коментари от един участник за един въпрос, при тегленето ще вземем предвид само първия коментар.

С написването на коментар (подаване на отговор) всеки участник се съгласява, че името му може да бъде показано публично в рамките на процедурата по изтегляне на печеливш отговор, както и да бъде обявено публично чрез Facebook страницата на МТБ-БГ и/или чрез уебсайта MTB-BG.com, ако е подал верен отговор и той бъде изтеглен като печеливш.

Участието в играта не е обвързано с покупка на продукти или ползване на услуги, предлагани от организаторите или от трети лица.

Спечелилите награда могат да я получат само във вида, в който е обявена. Те не могат да претендират паричната ѝ равностойност или да искат замяна с нещо друго. Организаторите се свързват с всеки печеливш участник, за да уговорят удобен начин за предоставяне на наградата.

Играта по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, подкрепена, администрирана или свързана с Facebook. Участниците не могат да предявяват никакви претенции към Facebook във връзка с провеждането на играта и/или тяхното участие в нея.

В играта нямат право да участват представители на организаторите и техни роднини.

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>