Предложения от Velosiped.bg в началото на пролетта

Дневните температури вече са приятни, пътеките са сухи, активният сезон започна! Освен на карането обаче, обърнете внимание и на някои компоненти и аксесоари, които не за всеки са в списъка от първа необходимост, но понякога променят комфорта и усещането за велосипеда повече от очакваното.


Седалки CROSSER

Трудно е да пропусне човек такава пролет, но понякога е трудно и да започне карането, особено ако е поотвикнал от формата на колоездачната седалка през зимните месеци. Може би точно това е моментът, в който е време да пробвате някоя нова седалка в търсене на повече комфорт или на по-нов и освежен облик на велосипеда. Във Velosiped.bg под марката Crosser се предлага богато разнообразие от модели с различна форма, твърдост и характеристики, и с обичайните достъпни цени. И за града, и за планината. Кликнете върху всеки модел за повече подробности:



Седалка CROSSER GW608D – 12.70 лв.

Седалка CROSSER VD1134 – 14.90 лв.



Седалка CROSSER VD1157 – 19.20 лв.

Седалка CROSSER VD863-02 – 15.70 лв.



Седалка CROSSER VD694-003 – 14.50 лв.

Седалка CROSSER VD662B – 15.00 лв.



Седалка CROSSER VD1164D-03 – 15.50 лв.

Седалка CROSSER VD1162-01 – 14.20 лв.



Седалка CROSSER VD732-05 – 14.60 лв.

Седалка CROSSER GW715 – 11.70 лв.

Седалка CROSSER VD730B-06 бяло/синя – 13.50 лв.


Стойка за бутилка и бидон от SKS

Германският производител SKS е най-известен със своите безкомпромисни помпи, но освен тях произвежда и много други аксесоари. Бидонът за напитки е нещо много удобно, особено за хора, които не обичат да карат с раница или предпочитат да пият от бутилка, а не от маркуч с мундщук. Дори и да ползвате хидратираща система, велосипедната бутилка позволява да разтворите в нея изотонична или енергийна напитка, без да се чудите после как да измиете резервоара на раницата си от нейните остатъци.

Сред продуктите на SKS има както класически пластмасови или метални поставки за велобутилки, така и някои доста модерни, включително леката карбонова стойка X-Cage, която е насочена към състезатели и търсачи на възможно най-ниско тегло. При модела Slidecage можете да вмъкнете/извадите бутилката странично, което за някои хора би било по-удобно спрямо класическия начин (нагоре), както е при повечето други продукти.

Бидоните на SKS са с модерен графичен дизайн, но по-важното е, че са удобни за пиене и хващане с ръка и са от напълно безвреден полипропилен, който не добавя неприятен вкус към водата.

Всички продукти можете да разгледате тук:
https://velosiped.bg/blog/post/stojka-za-butilka-i-butilka-sa-novite-ni-predlozhenija.html


Жила, брони и накладки Jagwire

Едно от най-важните неща, преди да подкарате байка след зазимяване, е да проверите състоянието на жилата и броните, както и накладките на спирачките. Jagwire са всепризнат лидер в този сегмент и ако заложите на тях, ще получите не само отлично качество, плавно движение на жилото и защита от външните замърсители, но и възможност да подобрите стила на велосипеда си, избирайки подходящ цвят брони.

Повече за комплектите от серията PRO можете да видите тук:
https://velosiped.bg/blog/post/za-plavno-prevkljuchvane-i-spirane-izbor-t-na-komplekt-ot-jagwire-vinagi-e-dobra-ideja.html

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>